Kiságyhoz szoktatnám, szüleim gonosznak és szívtelennek, és rossz anyának tartanak emiatt. Mit tegyek?
Mennyi idős a kicsid? Azt soha ne feledd TE VAGY AZ ANYJA!!! Az lesz és az van amit TE akarsz!!!! Nem más neveli!!!
Ha már 4 hós elmúlt. Alkalmazhatod a felvesz/letesz módszert is! Ha sir, felveszed megnyugtatod, majd visszateszed! Hatásos csak hosszú folyamat!
5 perc sok, válts át két percre. Amúgy tényleg hatásos módszer, nekem két napig tartott az ordítás.
Szüleid meg ne szóljanak bele, a te gyereked.
8 hónaposnak inkább a felvesz-leteszt ajánlom, mert az ősbizalom még komolyan sérülhet, ha sírni hagyod.
Én mondtam a két percet, de az csak bőven egy év felett jó.
ESetleg ott is maradhatnál vele a szobában, simogathatnád a hátát, mondogatnád neki, hogy itt vagyok, ne félj, de meg kell tanulnod az ágyadban aludni... Én soknak érzem az 5 percet és következetlenségnek a ki-be mászkálást. Nem tudom, mit tennék hasonló helyzetben, nekem is szerencsém van a babámmal, mert ő elaltatja magát.
Persze lehet, hogy hatásos lesz a módszered, de én nem tudnám 5 percig sírni hagyni.
Viszont nem dönthetnek helyetted arról, hogy neveld és tanítsd a saját gyermekedet. Ezt a szüleidnek is tudomásul kell venniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!