Meddig tartanak ezek a monoton napok? Minden nap ugyanaz! 5 hetes babám van.
Annyira unalmas,minden nap egyforma,és én ezt nem bírom. Felkelés-etetés-altatás-nézelődik-alvás-evés-sírás,stb...
Kezdek teljesen befordulni sajnos,és sokszor nem tudom élvezni az anyaságot. Borzalmasan érzem magam emiatt és nem tudom kihez forduljak. Szóval mikor fog már ez változni?
Majd ha elkezd forogni hasról hátra vagy fordítva.
Onnan kezd érdekesebb lenni a dolog a babának is meg neked is.
Biztos fáradt vagy, de lesz ez jobb is!
Hívj meg egy barátnőt, vagy pár napra anyudat, nagymamádat, akiknek szívesen veszed a jelenlétét.
Passzold le a bébit egy kis időre /amíg alszik :) / és nyugodtan fürödj le, krémezd be magad, szedd ki a szemöldököd....
Figyelj magadra, nehogy előjöjjön a depresszió /ami nem a Te hibád, nagyon gyakran előfordul.
A társaságot keresd, ahol jól érzed magad!
Kendő-kenguru csini ruha és irány a világba
Jót fog tenni.
Ha kocsid van, akkor meg pláne, menjetek emberek közé.
most őszintén? mi lesz ha kint el kezd sírni? és ha nem tudod megvígasztalni?
akkor otthon se tudnád, és egyébként is. senki nem fog csúnyán nézni rád!
én babám egyébként soha nem sírt kint, túl sok volt a látnivaló, a hangok, a kocsi elrázta, stb.
de megoldás az is, hogy fogod a kisszéket és kiülsz a ház elé babáddal :)
Első baba?Pont így voltam én is...totál feszült voltam,kiborított minden, alig vártam hogy túl legyünk az éjszakákon...most 5 hónapos és kb 1 hónapja jó a helyzet,mióta már lehet vele "kommunikálni".
Kitartást, ez egy piszok nehéz időszak, de túl lesztek rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!