Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tartanak ezek a monoton...

Meddig tartanak ezek a monoton napok? Minden nap ugyanaz! 5 hetes babám van.

Figyelt kérdés

Annyira unalmas,minden nap egyforma,és én ezt nem bírom. Felkelés-etetés-altatás-nézelődik-alvás-evés-sírás,stb...

Kezdek teljesen befordulni sajnos,és sokszor nem tudom élvezni az anyaságot. Borzalmasan érzem magam emiatt és nem tudom kihez forduljak. Szóval mikor fog már ez változni?

2011. márc. 24. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha elkezd forogni hasról hátra vagy fordítva.

Onnan kezd érdekesebb lenni a dolog a babának is meg neked is.

Biztos fáradt vagy, de lesz ez jobb is!

2011. márc. 24. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
most öltöztesd fel a babád és menjetek le sétálni!!!!! jót fog tenni!!!!
2011. márc. 24. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ez ilyen. Keress valami hasznos elfoglaltságot az alvások idejére, hogy feltöltődj. Ha társasághiányod van, hívj barátokat, családtagokat látogatóba, hogy kicsit beszélgethess. Én ezeket csináltam, és így nagyon gyorsan teltek a napok, hetek.
2011. márc. 24. 17:40
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Nekem ugyan ilyen gondolataim vannak! Az én kislányom már hét hónapos és már én is majd megőrülök az unalomtól. Nem akarlak elkeseríteni, de még sokáig egyforma lesz minden nap!
2011. márc. 24. 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hívj meg egy barátnőt, vagy pár napra anyudat, nagymamádat, akiknek szívesen veszed a jelenlétét.

Passzold le a bébit egy kis időre /amíg alszik :) / és nyugodtan fürödj le, krémezd be magad, szedd ki a szemöldököd....

Figyelj magadra, nehogy előjöjjön a depresszió /ami nem a Te hibád, nagyon gyakran előfordul.

A társaságot keresd, ahol jól érzed magad!

2011. márc. 24. 17:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Kendő-kenguru csini ruha és irány a világba

Jót fog tenni.

Ha kocsid van, akkor meg pláne, menjetek emberek közé.

2011. márc. 24. 18:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem már kijött rajtam sajnos. A depresszió. :( Szinte majdnem mindig van itt valaki,vagy a barátnőm, vagy anyukám,vagy anyósom, és mégis feszült vagyok. Előre rettegek az éjszakáktól és az estétől,hogy vajon el fog-e rendesen aludni, és hogy sírni fog-e. Nagyon rossz! Félek egyedül kimenni is, nehogy sírni kezdjen és nem tudom megnyugtatni. Nem tudom mit tegyek . :(
2011. márc. 24. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:

most őszintén? mi lesz ha kint el kezd sírni? és ha nem tudod megvígasztalni?

akkor otthon se tudnád, és egyébként is. senki nem fog csúnyán nézni rád!

én babám egyébként soha nem sírt kint, túl sok volt a látnivaló, a hangok, a kocsi elrázta, stb.

de megoldás az is, hogy fogod a kisszéket és kiülsz a ház elé babáddal :)

2011. márc. 24. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Első baba?Pont így voltam én is...totál feszült voltam,kiborított minden, alig vártam hogy túl legyünk az éjszakákon...most 5 hónapos és kb 1 hónapja jó a helyzet,mióta már lehet vele "kommunikálni".

Kitartást, ez egy piszok nehéz időszak, de túl lesztek rajta!

2011. márc. 24. 19:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Nyugi még a hormonok is tombolnak azért,plusz ez a rohadt gyermekágyi depresszió meg minden,de egyre jobb lesz!!!Az első jobb időszakot olyan 3-4 hónapos korában fogod érezni,aztán olyan 6.után,aztán 8.tól már szerintem kutya bajod sem lesz!Kitartás,és ne szégyeld másra bizni egy kicsit a babát,legyen időd magadra is!
2011. márc. 24. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!