Szerintetek nem árt az a babának, ha a napközbeni alvásából mindig felébresztem?
dehogy árt! A biol. ritmusának persze árt,de konkrét egészségkárosító hatása nem lesz.
próbáld meg esetleg azt, hogy kihúzod a délelőtti alvást és egyre későbbre toljátok szép lassan, fokozatosan.
nem ébresztem fel a babámat hacsak nem valami fontos dolgunk van, de minden nap???
simán el tudom képzelni, hogy annyira bezavarod szegényt, hogy éjjel is majd ébred neked 45 percenként
inkább ne fektesd le délelőtt
Azért nem tud átállni 1 alvásra, mert reggel nagyon korán kel, 5 órakor, így legkésőbb 11-ig bírja ki ébren, akkor alszik 2 órát, és délután 1-től estig megint csak nem bírja ki.
Ha hagyom aludni annyit amennyit akar, akkor aludna délelőtt 1,5 órát, délután kb 4-re álmosodna el, aludna 6-ig, és akkor mikor fekszik le este? Ahhoz ragaszkodom, hogy legkésőbb 8-kor menjen aludni. Nem tudom mi a megoldás...
miért ragaszkodsz hozzá hogy legkésőbb 8kor aludjon?
nem piszkálódásból, csak kíváncsiságból kérdem, mert ha később tennéd le mondjuk 21kor, 22kor, gondolom reggel se 5kor kelne hanem 7kor, 8kor
én biztos nem kelteném fel.
te örülnél, ha a férjed ébresztgetne, mert szerinte így túl sokat alszol, amikor máskor kellene álmosnak lenned...
és mennyi idős?
azzal vitatkoznék, hogy nem árt neki. nem véleltlenül alszunk, hanem azért, mert szükségünk van rá. egyik kegyetlen kivégzési mód, amikor nem hagyják ellaudni az embert és a végkimerültségbe hal bele. persze, ez extrém eset, de ok nélkül ébresztgetni biztos hogy nem jó.
miért ragaszkodsz az este 8 órás lefekvéshez?
egyébként se hiszem, hogy gond lenne ha nem 5kor kelne. inkább hagyd a babádat, hagy döntsön ő, nem hülye gyerek csak kicsi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!