Teljesen elkeseredtem! Csak sirok és sirok! Miért nem mond senki semmit?
Figyelt kérdés
kisfiam 4 éves nem nagyon beszél,elvonul ha sokan vagyunk,koraifejlesztős ovodába jár!elvittük kromoszóma vizsgálatra és az jött eredménynek hogy a 2-es kromoszoma rövidebbik fele hiányzik!Hogy mitől és hogy miért azt nem mondja el senki!Pécsre kapunk időpontot MAJD molekuláris vizsgálatra!mi lehet ez?gyógyitható e?nem tudni!2011. márc. 24. 11:50
11/12 anonim válasza:
szerintem tarts ki mellette és ha jobban érzi a szeretetet akkor megszólal. hidd el neked mondja az első szavát.
12/12 anonim válasza:
Az autisták pl sosem néznek az ember szemébe, visszahúzódóak. De én nem gondolom hogy az lenne. De a kromoszóma hiányról semmit sem tudok. Szerintem is hívd fel őket, hogy lenne pár kérdésed! Elzavarni nem fognak! Mindenképp járj utána, legalább egy kicsit Te is megnyugszol. Kívánok Nektek minden jót! És kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!