PCOS-ok! Teljesen elkeseredtem. Küldtek benneteket belgyógyászhoz inzulinrezisztencia miatt? Kaptatok rá valamit?
Szia!
A Clostit nem értem, miért nem írták fel neked, de a metet valóban nem minden doki írja fel olyan könnyedén, mint az enyém. Én kértem a körzetimet, elmondtam, miért szeretném, és felírta. Pont most van egy másik metes kérdés, amire válaszolva, szintén meglepődtek, hogy hogy írhatta fel ilyen könnyen a gyógyszert a dokim. Ahogy olvasom, hallom, tényleg nem ilyen egyszerű, de ezek szerint orvosa válogatja. Semmiképp ne hagyd magad. Menj utána és ha kell, konkrétan kérdezz rá, hogy lehet-e, miért nem lehet, ha nem és közöld az orvosoddal, hogy ki szeretnéd próbálni. Ha nagyon ellenkezik, akkor lehet, jobb ha orvost váltasz, mert a te/ti időtöket, pénzeteket "lopja".
Kitartást és sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!:)
Lehet, hogy az én orvosom ennyire lelkiismeretes... Végül is, igaza van abban, hogy ezt meg kell nézetni, mondjon rá áment egy belgyógyász is. Nem szeretném, ha nekem vagy a leendő babánknak valami baja lenne... Csak már nagyon reménykedtem, hogy végre történik valami. Most várhatok a másik orvosra is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!