Inzulinrezisztencia van valakinek?
A diétát már az inzulinrezisztencia megállapításakor el kellett volna kezdeni. Naponta 5X kell étkezni, meghatározott mennyiségben szabad lassan és gyorsan felszívódó szénhidrátokat magadhoz venni.
Fehér liszt, kristálycukor tabu.
Szerintem olvasgass a pcos.hu vagy a hoxa.hu oldalakon, nagyon hasznos.
Én is így vagyok, már egy éve diétázom, szedem a cukorgyóyszert. Én sem tudok megoldást, néha nagyon lemegy a súlyom, (155cm vagyok, és próbálom tartani az 50kg-ot, de volt, hogy csak 46kg voltam.). Ilyenkor kicsit lazítottam a diétán, és rögtön visszajött a súlyom. De tudom, hogy ez nem jó módszer. :-(
Talán próbáld meg, hogy több húst és tojást egyél, ezek fehérjék, de talán segítenek, hogy ne fogyj el teljesen.
Én azon gondolkodom, hogy felkeresek egy dietetikust, mert ha az ember már nem akar fogyni, pontosan be kéne lőni a diétát. Főleg, ha sikerül a baba, mert ez olyan alattomos betegség, hogy a terhesség bármelyik szakában okozhat bajt, nem csak az első trimeszterben. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!