Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fényérzékeny lenne? Mit tehetnék?

Fényérzékeny lenne? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Fél éves a pici lányom.Mostanában sűrűbben megyünk sétálni, és nem merem lehajtani a babakocsi tetejét, vagy félig ülésbe dönteni, mert nem bírja elviselni a napot.Gondolom, ennek a napsütésnek már van ereje.Bújik a takaró alá, a szeme elé teszi a kezét, és még akkor is bántja, ha csukva van a szeme.Volt, hogy addig sírt, amíg árnyékba nem értünk.Mi lesz nyáron? Nem vihetem ki?Vagy adjak napszemüveget a kisbabámra?Az vicces lenne..Volt valakinek ilyen?
2011. márc. 23. 07:50
 1/2 anonim ***** válasza:

A mi fiunkat csak vámpírgyereknek hívja az apja, mert nem tudja elviselni, ha csak egy kicsit is rásüt a nap.

Míg kisebb volt, nem győztem forgatni a kocsit, mert álmában is képes volt nyekeregni, ha véletlenül az arcához ért a napsugár.

Míg kisebb volt forgattam a babakocsit vagy pelenkát terítettem elé, aztán már úgy ült, hogy ne érje a fény.

Mókás, mikor reggel felhúzom a redőnyt és hangosan tiltakozik, bújik be a takaró alá.

Ja, és az apja is ilyen!

2011. márc. 23. 08:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, az én férjem is ilyen.Én meg vakondnak hívom Apát.Sötétség, az ablak bezárva, semmi levegő..:))
2011. márc. 23. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!