Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki nem adta/adja babáját...

Aki nem adta/adja babáját bölcsibe, az miért döntött úgy? Mi dilemmázunk a férjemmel, hogy menjen, ne menjen.

Figyelt kérdés
Én mellette vagyok, Ő pedig ellene. Dolgozni fogod GYED után, de rugalmas a munkahelyem, így amikor párom dolgozik én vagyok otthon, és ugyanez fordítva. Persze, ennek hátránya, hogy a család ki tudja mikor lesz együtt... Szóval, vannak olyan anyukák, akik valami miatt nem bölcsipártiak?
2011. márc. 22. 21:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Úgy látom, kevés a bölcsi párti itt a válaszolók között. Én is ellenes vagyok, persze normális kereten belül. Ha muszáj, akkor persze menjen 1 éves kortól, de ha nem, akkor inkább majd 3 éves kora után az ovi.
2011. márc. 23. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem bírom ki, hogy ne reagáljak valamit.

Aki azt írja, hogy a legtöbb bölcsi egyenlő gyermek megőrzővel, az hány bölcsit látott?

Léteznek szerencsére normális bölcsődék, normális gondozónőkkel, normális gyerekekkel. Nem szabad általánosítani!

A kérdésedre:

Én először is körülnéznék a bölcsi háza táján, hogy tiszta képet kapjak arról, hogy milyen. Ha szimpatikus és teljesen nyugodtan ott merném hagyni a gyerekemet, akkor a gyerekre bíznám a döntést. Nem írtad, hogy mennyi ideig jár neked a gyed, bár szerintem egy két éves gyereknek már a saját korosztályával kellene lennie (legalább egy fél napot). Vannak olyan csemeték, akiknek meg se kottyan a bölcsi, olyan típusúak.

Szerintem fontos az is, hogy együtt legyen a család, ha nem megy a bölcsi és felváltva kell dolgozni, akkor heti egy napra bébiszittert fogadnék vagy megpróbálnám a rugalmas munkarendemet úgy alakítani, hogy mindenki otthon legyen.

2011. márc. 23. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!