Aki nem adta/adja babáját bölcsibe, az miért döntött úgy? Mi dilemmázunk a férjemmel, hogy menjen, ne menjen.
Nem bírom ki, hogy ne reagáljak valamit.
Aki azt írja, hogy a legtöbb bölcsi egyenlő gyermek megőrzővel, az hány bölcsit látott?
Léteznek szerencsére normális bölcsődék, normális gondozónőkkel, normális gyerekekkel. Nem szabad általánosítani!
A kérdésedre:
Én először is körülnéznék a bölcsi háza táján, hogy tiszta képet kapjak arról, hogy milyen. Ha szimpatikus és teljesen nyugodtan ott merném hagyni a gyerekemet, akkor a gyerekre bíznám a döntést. Nem írtad, hogy mennyi ideig jár neked a gyed, bár szerintem egy két éves gyereknek már a saját korosztályával kellene lennie (legalább egy fél napot). Vannak olyan csemeték, akiknek meg se kottyan a bölcsi, olyan típusúak.
Szerintem fontos az is, hogy együtt legyen a család, ha nem megy a bölcsi és felváltva kell dolgozni, akkor heti egy napra bébiszittert fogadnék vagy megpróbálnám a rugalmas munkarendemet úgy alakítani, hogy mindenki otthon legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!