De Miért, Miért, Miért? Elegem van, tehetlen, béna anya vagyok.
Én is azt mondom, hogy ez megszokás, ne adj neki inni, mert azzal kezdődik az éjszakázásotok. Nyugtasd meg, és tedd vissza aludni. Napközben mennyit alszik?
Megpróbálhatod a levendulás fürdetők közül is valamelyiket, mert a levendula nyugtató hatású, és lehet, hogy segítene.
Sziasztok!Köszönöm,hogy írtatok.Szerintem sokat alszik napközben,de nem is bír fent maradni.
Így van a napja:
-reggel 5.30-6 ébred(felöltözünk,peluscsere)
-fél 7 reggeli
-8.30-tól visszaalszik 9.15-ig
-fél10-kor tízóraizik
-10-től délig kint vagyunk sétálni
-fél 1-1 között ebéd
-fél 2-2 között elalszik olyan 2 órát alszik
-fél 5 kor uzsi,majd 1 óra séta(ebből 20 perc szunya)
-6kor fürcsi(minden másnap van csak fürdés,de amikor nem fürdik ,akkor áttörölgetem,tehát a rituálé megvan)
Későbbre nem tudom tenni,mert akkor már fáradt és végigordítja.
-fél 8-kor peluscsere,D-vitamin stb
-háromnegyed 8 vacsi
-8-kor szunya
Van már 2 foga,az nem viselte meg amikor kijött.Tudom ,hogy ez nem azt jelenti,hogy a többi sem fogja.
Ma este megpróbálom,hogy nem veszem át magunkhoz,csak sajnos tudom,hogy így egész éjszaka állhatok a kiságy mellett:(!Mert sírni nem hagyhatom,mert akkor mindenki felkel.Nem is sír Ő igazán,inkább csak nyüszög,meg vergődik.Meg rengeteget iszik.
Az én lányom is ezt csinálta egészen addig amíg inni adtam Neki!Éjjel vagy 3-4 szer ivott mert felnyöszörgött és persze apa egyből hogy szomjas, adj neki vizet.Aztán beszélgettem a védőnővel hogy mi van és azt mondta hogy ha felkel is ne adjak inni,picit simogassam meg,ne beszéljek hozzá és feküdjek vissza.Ha azt látja hogy nem foglalkozunk vele egy idő után rájön hogy felesleges a balhét csinálni, mert éjjel van mindenki alszik:)
És nekünk bevált,nem rögtön de pár éjszaka elég volt.Most már nem ébred,de ha mégis gyorsan cumit kap és alszik tovább.Érdemes megpróbálnod veszteni valód nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!