De Miért, Miért, Miért? Elegem van, tehetlen, béna anya vagyok.
véletéenül nem most kezdett mászni, vagy felálni, vagy járni? a mozgásfejlődés is zavarhatja. amúgy, az hogy te nem látod jönni a fogat, nem jelent semmit, őt már zavarhatja odabenn. nem vagy béna anya. az enyém is ezt csinálta , hálistennek nekünk volt külön szobánk, én ott "aludtam" vele, hogy az apja tudjon aludni éjjel. és kinőtte. 21 hónapos kora óta éjjel alszik mint a kisangyal.
esetleg homeós készítményt próbáljatok ki, sedatif pc vagy chamomilla ch 15.
Elhiszem!!! Nekünk ez addig tartott ,amig a 16. foga ki nem bújt.. :(( Azaz durván másfél éves koráig. Utána egy álom lett az alvása nappal és éjjel is. :) Tarts ki!!!!
Most elmondok egy sztorit, ami miatt mindig lepontoznak, és leh.lyéznek, de a védőnőm tanácsolta. Már olyan 11 hónapos körül volt a lányom, mikor is nagyon ki voltam merülve, a szemem karikás volt, fogytam, és képes voltam a kialvatlanságtól hányni is. Na akkor védőnénink (3 gyerekes anyuka) azt mondta, hogy egy átaludt éjszaka nekem nagyon jót tenne... és adjak a lányomnak egy Germicid C kúpot fürdés után, és aludjunk át egy éjszakát. Én így is tettem. Átaludtuk. :) Nem vagyok rá büszke, hogy egy kúppal "elkábítottam" a lányomat, de utána hetekre visszatért az erőm az állandó éjszakázásokhoz.
Akkor én is béna anya lennék? :o))
Már 19 hónapos a lánykám, és csak nem alszik át egy éjjelt sem. Hm. Pedig második gyerek. Hm. A nagyot oviba kell hozni-vinni, megy a háztartás stb. mint mindenkinél gondolom.
Várjuk mi is a csodát. Hol megszoptatom, hol hagyjuk sírni úgy, hogy 10 percenként oda megyünk hozzá, hol a férjem próbálja visszaaltatni, mindennel próbálkozunk, egyelőre tartós siker nincs. (Az ágyba bevétellel csak kétszer próbálkoztunk, katasztrófába fulladt, ő akkor azt hitte, játék van, és felélénkült totálisan, szóval ezt a verziót hanyagoljuk).
Hulla vagyok, persze, de majd elmúlik. Addig meg gyarapszanak az ősz hajszálaim, és fogynak a kilóim. Ez van.
Nappal egy angyal, ez kárpótol némileg. :o)
És kb havonta egyszer a nagyinál alszanak a gyerekek, olyankor kialusszuk magunkat egy kicsit.
Csak azt mondom, hogy kitartás, egyszer el fog múlni ez az állapot is. Én 1 éven keresztül óránként keltem a lányomhoz, szinte alig aludtam egy évig, mert hasonlóan mint nálatok, az én lányom is csak vergődött két ébredés között. Aztán másfél évesen kezdett kicsit javulni a helyzet, mostmár csökkentek az ébredések úgy 2-3/éjszaka, és nem is kell magunkhoz venni, én is jobban alszom azóta. Már van olyan éjszaka is amikor alszik végig.
Ha nem látod jönni a fogát, attól még érezheti és ez zavarja éjjel. Nálunk a fogzás volt az oka a rossz alvásnak. Nálatok pont fogzási korban van.
Megértem hogy eleged van, mert ki vagy merülve, én is az voltam, de mégegyszer kitartás, egyszer vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!