Csak az én kisfiam nem "tudja"? Valamit nem jól csinálok?
Figyelt kérdés
22 hónapos a kisfiam, és bármennyit mutatom hol az orra, szája..., meg melyik állat mi micsoda, nem hajlandó rámutatni,nem utánozza az állathangokat, olyan mintha nem tudná. Ha nézegetünk meséskönyvet akkor mondom neki mutasd meg hol van ez-az és nem csinálja. Nem tudom nem tudja, vagy csak nem akarja. Minden nap elmondom, mutogatom a testrészeit, és semmi. Már teljesen kivagyok emiatt.
De ha öltözünk, meglátja a zoknit, akkor emeli a lábát, tudja hová kell a sapka, cipő stb.. beszélni még nem beszél. Bár nagyon nehéz leültetni akár 10 percre is, mert állandóan csak fut, jön-megy mint aki nem ér rá.
2011. márc. 21. 13:10
21/21 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó!
Igen, olvastam hogy a bika gyerekek nehezebben tanulnak.
2011. márc. 21. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!