Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Linetta Eperke. Mi a véleménye...

Linetta Eperke. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Lány neveket nézegettünk a párommal, neki nagyon tetszik a Linetta (Linett) nekem meg nagyon tetszik az Eperke, viszont azt első keresztnévnek nem adnám. Mi a véleményetek? Szép névnek tartjátok őket? Fontos lenne a megerősítés, mert annyi név van, és olyan nehezen döntünk.
2011. márc. 21. 13:09
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

bocs, most látom, hogy már az Amina Linetta mellett döntöttetek. Megkérdezhetem, hogy miért akartok mindenképpen ennyire egyéninek hitt neveket adni a picurnak? Komolyan érdekel, nem kötözködni akarok.

Én tanárként manapság már szinte csak különlegesnek szánt nevű (Linetta, Denisza, Auróra, Roxána, Szimóna, Elke, stb) kislányokkal talákozom. Nekem pl. már ez tűnik tucatnak.

2011. márc. 21. 21:44
 42/44 anonim ***** válasza:

Linetta nem rossz de inkabb akkor a Linett, az tetszik.

Az Eperke viszont borzaszto. Ne haragudj, tenyleg nem megbantani akarlak de oke kislanynak aranyos. De hogy fogja ezt viselni felnott koraba. Az iskolaba rengeteget fogjak csufolni erte. Szerintem ne szurj ki vele ennyire!

2011. márc. 22. 05:19
 43/44 anonim ***** válasza:
Most latom mi a vegeredmeny. Igy mar jo lesz :)
2011. márc. 22. 05:23
 44/44 anonim ***** válasza:

A Linetta szerintem is szép.Az Eperke röhejes.

Arra is gondolj,hogy később csúfolhatják a neve miatt az óvodába,iskolába.

Én ezt is figyelembe vettem,SŐT,az volt a fő szempont nálunk,hogy ne csúfolják később a neve miatt.

Mert a gyerek tőled fogja megkérdezni,hogy miért adtál neki ilyen hülye nevet mert csúfoljál érte.Mit mondasz majd???Hát nekem annyira tetszett.......de a gyerek meg csak azt fogja felfogni,hogy cikizik érte.

Láttam egy babaszépségversenyen ilyen nevű kislányt:Vadvirág Őzike,na???????Már előre látom,hogyan fogja szidni a szüleit a hülye neve miatt.Amint teheti,meg fogja változtatni az tuti.

Nem értem különben a mai anyukákat,neki tetszik egy név,de arra nem gondol,hogy később a gyereket kiröhögik érte.

2011. márc. 25. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!