Linetta Eperke. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Lány neveket nézegettünk a párommal, neki nagyon tetszik a Linetta (Linett) nekem meg nagyon tetszik az Eperke, viszont azt első keresztnévnek nem adnám. Mi a véleményetek? Szép névnek tartjátok őket? Fontos lenne a megerősítés, mert annyi név van, és olyan nehezen döntünk.2011. márc. 21. 13:09
31/44 A kérdező kommentje:
Szofi... ez a név is nagyon tetszik, de a páromnak szintén nem... :(
2011. márc. 21. 13:34
33/44 anonim válasza:
A Linetta az jó, de az Eperkét én sem pártolom, szerintem is csak egy kislánynak aranyos. Az én kislányom Léna, nagyon sokan dícsérik a nevét, és nem is tucatnév (még), mint a Jázmin pl. :)
34/44 anonim válasza:
A Linett(a) még elmegy, de az Eperke tényleg nem jó..
Mit szólsz a Szelinához?
35/44 A kérdező kommentje:
Közben sikerült a párommal megegyeznünk, Amina Linetta lesz a neve, és én majd ha akarom szólítom Eperkének. :)
Köszönöm a sok segítséget és véleményt.
2011. márc. 21. 14:29
36/44 anonim válasza:
A Linetta és az Amina is nagyon szép, az Amina a legszebb. Különleges és felnőttként se lesz kinevetés tárgya. Eperke felnőttként max. a barátok közt lehet kedves, de idegennek vonakodva mutatkoznék be, ha így hívnának. Gondolni kell arra is, hogy felnőttként milyen viselni egy nevet. Sok sikert a névválasztáshoz!
37/44 anonim válasza:
Szuper! Nagyon szép így! Gratulálok! Sok boldogságot Aminához!
38/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! :):):)
2011. márc. 21. 17:52
39/44 anonim válasza:
Szia!
Jó döntés! :) Így nagyon szép! :)Mikor érkezik a kisasszony?
40/44 anonim válasza:
ne haragudj, de mivel a véleményünket kérdezted... szerintem mindkettő borzalmas! Gondoljatok arra is, hogy nem csak az óvodában kell menőnek lennie, de ezzel a névvel lesz majd tini és felnőtt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!