Linetta Eperke. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Lány neveket nézegettünk a párommal, neki nagyon tetszik a Linetta (Linett) nekem meg nagyon tetszik az Eperke, viszont azt első keresztnévnek nem adnám. Mi a véleményetek? Szép névnek tartjátok őket? Fontos lenne a megerősítés, mert annyi név van, és olyan nehezen döntünk.2011. márc. 21. 13:09
11/44 A kérdező kommentje:
Az ilyen egyszerűbb nevek felett teljesen elsiklottunk, mert semmiképp nem szeretnénk ilyet adni. Jázminból szerintem már millió van.
Köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 21. 13:20
12/44 anonim válasza:
Első vagyok.
Na az Amina az tuti, az nekem is befutó név és az Amira is. Az Amina még szebb is, mint a Linetta.
Az Eperke pedig rossz választás lenne.
13/44 anonim válasza:
Az Eperke az nekem nem tetszik, a kettő együtt meg kifejezetten szörnyen hangzik.
14/44 anonim válasza:
a Linetta nem rossz, de inkább ezt adnám második névnek. az Eperkét felejtsd el, nem marad mindig pici a lányod
15/44 anonim válasza:
A kérdés elolvasása után a hétvégi Eperke és barátai rajzfilm jutott az eszembe.... Utána meg a Született feleségek :o)
Egyébként a Linett tetszik, ha jó a vezetéknév hozzá, az Eperke nem kell már.. tényleg vicces lenne.
Akkor már a Málna egy fokkal komolyabb név.
16/44 A kérdező kommentje:
Jólvan, igazatok van, belátom, tényleg elég vicces lenne ha 20-30..... évesen is Eperke lenne.
2011. márc. 21. 13:23
17/44 anonim válasza:
Egyszer hallottam egy Víta (élet) nevű kislányról. Az is elég különleges.
18/44 anonim válasza:
Amira meg Jázmin neked egyszerű tucatnevek? Te jó ég!!!!!!!!!!!!
19/44 anonim válasza:
Az én lányom Anna Míra és úgy terveztem ha lenne még egy, Emma Víta lenne. :)
20/44 A kérdező kommentje:
Az Amira nekem nem tucatnév, és nem is így fogalmaztam, nem akartam ezzel senkit sem megbántani. A Jázminra mondtam, hogy szerintem abból már nagyon sok van.
2011. márc. 21. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!