Linetta Eperke. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Lány neveket nézegettünk a párommal, neki nagyon tetszik a Linetta (Linett) nekem meg nagyon tetszik az Eperke, viszont azt első keresztnévnek nem adnám. Mi a véleményetek? Szép névnek tartjátok őket? Fontos lenne a megerősítés, mert annyi név van, és olyan nehezen döntünk.2011. márc. 21. 13:09
21/44 A kérdező kommentje:
Amúgy éveken át biztos voltam benne hogy Míra Anna lesz a gyerekem neve ha lány lesz, de a páromnak szintén nem tetszik egyik sem... furi egy emberke. :)
2011. márc. 21. 13:28
22/44 anonim válasza:
Nekem a Johanna a kedvenc női nevem. Nem sok van belőle, mégis mindenki ismeri, és lehet sokféleképpen becézni. Pl. Janka, Hanna, Jana, Nina. Szóval minden életkorban szép.
Ami még nem túlzottan gyakori, de nekem tetszik az a Véda. Szanszkrit eredetű név, azt jelenti bölcsesség.
24/44 anonim válasza:
Jazminbol tenyleg sok van...
Amugy en ismerek egy Eperke nevu kislanyt, mar iskolas, 4. osztalyos. Nem cikizik vele.
De en nem adnam a lanyomnak.
A Linett szep nev, szerintem. Mit szol ahhoz, hogy Golda? Mirella? Ezek is eleg ritka nevek.
25/44 A kérdező kommentje:
A Mirella tényleg szép név. :)
Köszi a válaszokat!
2011. márc. 21. 13:30
27/44 anonim válasza:
Nekem a Linetta helyett a Linett jobban tetszik, az Eperke és az Amina egyáltalán nem.
Ami ilyen különlegesebb esetleg: Jadviga, mint Kecskés Karina kislánya.
29/44 A kérdező kommentje:
Valahogy a K betűsök abszolút nem tetszenek. :(
2011. márc. 21. 13:34
30/44 anonim válasza:
Ha annyira tetszik nektek az Eperke, szerintem nyugodtan becézheted őt úgy, de, mint hivatalos név röhejes! Az Amina, Amira befutó volt nálam is, de a férjem hallani sem akart róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!