Linetta Eperke. Mi a véleményetek?
Ez így együtt úgy hangzik, mint egy mesebeli név.
Én ezt az Eperkét nem erőltetném, bár második névnek végülis mindegy. Nem tetszenek az olyan nevek, amiknek olyan jelentésük van, amit napi szinten használunk: Álmos, Málna, Virág, stb
Linetta sem igazán az én nevem, de inkább akkor azt választanám, mint Eperkét.
Kis pici rózsaszín, tündérvirág, édi-bédi picilánynak tökéletes.
Fiatal lánynak elmegy.
Felnőtt nőnek röhejes.
Öregasszonynak no comment.
Képzeld csak el, mekkora röhögés fog kitörni, amikor majd a lányod, decensen betipeg állásinterjúra a multi igazgatójához és bemutatkozik. Én konkrétan beszarnék ezt hallván:D
Komolyan: a gyerekünknek szánt név sose lehet önmegvalósítás, a szülők itt hibáznak óriásit. A gyerek fogja viselni egy életen át azt a nevet, amit neki adsz és ebbe neki nincs beleszólása. Ha annyira odavagy az Eperke-szerű nevekért, anyakönyveztesd magadnak, de ne a gyerekednek, mert hatalmas baklövést követsz el és annyit érsz el vele, hogy a gyerek amint 18 lesz, a zsebpénzén fogja megváltoztatni. Nálam legalábbis egész biztos ezt érték volna ez a szülei ilyen hülye névvel.
Na hát nekem csak az Amina tetszik! :)
Szerintem nem hercegnős :) Az eperke viszont hercegnős, nagyon...
Fanni Anna nevő kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!