Hová kell menni, ha DNS-vizsgálatot szeretnék?
Figyelt kérdés
Tudom, hülyének fogtok nézni, de kisbabám kezéről egyik nap a kórházban hiányzott a karszalag.
Szeretnék biztos lenni abban, hogy véletlenül sem cserélték el.
Hová forduljak? Mennyibe kerül?
2011. márc. 19. 18:02
3/16 anonim válasza:
Nem ismered meg a saját gyereked vagy mi a fene van??
4/16 anonim válasza:
Hát ez nagyon furcsa nekem, én megismertem a babám miután már láttam. A kisbabák nem egyformák. Nálunk amúgy a karszalagon az anyuka neve volt, a kiságyán a saját neve, és a ruhájára volt ráírva a saját neve ragtapaszra és rá volt ragasztva. Háromszoros biztosítás. Hol szültél?
5/16 anonim válasza:
Bocsi de az első pillanattól kezdve ahogy megpillantottam a babám már tuti nem kevertem volna össze senkivel!Nem a karszalagját néztem,hogy ja jól van te vagy az enyém:)
szóval ezt nem igazán értem:(
Bocsi az OFF-ért!
6/16 A kérdező kommentje:
Császár volt...
2011. márc. 19. 20:08
7/16 anonim válasza:
Császár az egy dolog. De azt írtad, egyik nap hiányzott a karszalag. tehát ebből én azt vettem ki, hogy nem az első napon, hanem 2-3. táján. Tehát volt egy napod már, hogy megjegyezd a babád arcát.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket!
A többieknek pedig a "biztató" szavakat...
2011. márc. 19. 22:10
9/16 A kérdező kommentje:
A kórházakban van lehetőség ilyen vizsgálatra?
2011. márc. 23. 21:19
10/16 A kérdező kommentje:
Szóval császár volt. Alig tudtam megmoccanni, amikor először kihozták hozzám. Épp csak odatették mellém. És már következő reggel volt, amikor nem volt karszalagja.
Csak a legelső fotók azok, amik segítenek kicsit az összehasonlítgatásban. De biztosabbnak tűnik egy DNS-vizsgálat.
2011. márc. 26. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!