Zalaegerszegen csináltak-e nektek ultrahangos átjárhatósági vizsgálatot? (hy-co-si) Vagy csak HSG-re lehet menni?
Figyelt kérdés
Ki lehet bírni ezeket a vizsgálatokat? Hamarosan ez következik nálam, és mivel nagyon sokféle dolgot hallottam, kezdek félni! :(2009. febr. 13. 18:12
1/4 anonim válasza:
Szia.
Nekem röntgenes HSG volt és kibírhatatlan volt bár nekem az egy p.vezetőm elvan záródva lehet azért fájt de mondjuk már a felhelyezésnél is annyira fájt hogy kiabáltam hogy hagyják abba , én azt javaslom hogy röntgenest ne csináltass de csak azért mert magamból indulok ki de viszont az uhsat nem támogatta a tb amikor nekem volt hsg( 2007) vizsgálatom akkor fizetni kellett érte nem is keveset hogy azóta támogatja-e nem tudom...
A másik nekem nem volt , laparom lesz majd....de én félek tőle hiába altatnak :-(
2/4 anonim válasza:
Ui:
Miért kell ilyet csinálni nálad?
3/4 anonim válasza:
De jó, én is ilyen vizsgálat előtt állok, de nagyon kezd elmenni tőle a kedvem, hogy mindenhonnan ilyen rosszakat hallok róla...
4/4 A kérdező kommentje:
Két éve szeretnénk babát, meddőségi kp-ban is jártunk. A férjem nagyjából rendben van, nekem nincs PCO-m, de túl magas a tesztoszteron-szintem. (prolaktin jó) Kaptam Clostilbegyitet, és az orvosom szerint ha nem lesz eredménye, akkor jön az átjárhatósági vizsgálat. Azt sejtettem, hogy az UH-s vizsgálatért fizetni kell, de azt se tudom, Egerszegen csinálnak-e ilyet, és ha igen, akkor ki? Úgy tudom (ismerősök elbeszéléseiből), hogy ez még viszonylag fájdalommentes, a HSG-ről viszont hallottam "elviselhetetlen" és "tűrhető" jelzőket is, és nem tudom, féljek-e vagy felesleges tartani tőle.
2009. febr. 14. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!