17 hónapos kisfiatok miket mond?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 13:34
21/23 anonim válasza:
Nem értitek a lényeget.Nem irigy vagyok.De nem fogom mégegyszer leirni azt,amit gondolok.Úgyse jutna el az agyatokig.Az én lányom pedig 6,5 hónapos volt,amikor felállt,de senkitől nem várom el hogy irigykedjen.Soha életemben senkire nem voltam irigy,nemhogy egy ilyen piti dolog miatt.De tudjátok mit?Maradjatok abban a tudatban,hogy az vagyok.
22/23 anonim válasza:
Mi nem érne el az agyunkig? Hogy te nevetségesnek gondolod, hogy egy nem egész másfél éves gyerkőc ilyen sokat beszél??? Deee, nagyon is elért az agyunkig. És a te agyadig nem ér el az, hogy ezen semmi nevetnivaló nincs az égegyadta világon. Inkább csak szomorú az, hogy ilyet gondolsz, mert a te gyereked még nem beszél ennyit. Na ebből jött le az, hogy irigységből írsz ilyeneket.
23/23 anonim válasza:
Larion koszoni a dicsereteket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!