Mivel játszik 15 hónapos kisfiatok egyedül? És ti miket játszotok vele? Naponta mennyi időt töltötök csak vele játékkal?
Tulajdonképpen bármivel eljátszik, még egy cipőfűzővel is :) Nagyon sok játékunk van a 4 éves bátyja miatt, így azokat szereti nagyon, amiket a tesónál is sűrűn lát. Autózás minden mennyiségben, főzés a babakonyhában, pakolás egész nap és persze ő is imád nekem segíteni a mosógépbe bepakolni, kipakolni, teregetni, összehajtogatott ruhát összegyűrni :), ja és ha elkezdünk összepakolni, akkor ő is jön azonnal és segít, olyan cuki! :)
Ja és van egy nagyon régi játék, Térbeli malom a neve, kis bogyókat kell rudakra ráhúzni, na azt imádja még, akár fél órát is elvan vele :)
Kifejezetten csak játékkal egyhuzamban nem sokat töltök vele, hanem időnként leülök mellé, játszunk egy kicsit és utána megyek a dolgomra. Sajnos nem jut rá annyi időm, mint anno a bátyjára :(
együtt nem igen játszunk, nem bír a fenekén maradni, egész nap jön megy és pakol :) én meg utána.
öltöztetés, pelusozás közben énekelek neki
ha a fel-alá rohangászás, pakolás játéknak számít akkor míg ébren van végig, nem hagyom magára, max 5 percre dobom be a kiságyba ha olyan dolgom van.
Az én kisfiam 14 hónapos, de már ő sem igazán hajlandó közös játékra, kivéve az éneklést, táncolást.
Ezen kívül egész nap mesét néz, táncol, mászkál, pakol, de természetesen egész nap egy légtérben vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!