Anyukák, akik idén január 20. környékén szültek, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Én január 22-én szültem a kisfiamat. Ma reggel fordult a bal oldalára először. Sokat mosolyog, gőgicsél és csuklik :) Napirendünk nem igazán van, csak annyi, hogy 10 körül sétálunk és este 7-kor fürdünk. Éjszaka egyszer kel, viszont reggel már fél 6-6 körül ébren vagyunk (ez az óraátállítás után jobban fog hangzani :)) A szopizással vannak problémák: nem mindig kell neki a mellem, ezért éjszaka egyszer és nappal egyszer a mellem után kap tápszert is. Veletek mi a helyzet?2011. márc. 18. 13:33
1/3 anonim válasza:
18.án született a kicsilányom.
Úgy fest Örökmozgó2, most gyakorol hátról hasra fordulni, mind a két irányba pörög és tök édes mikor begurul, hogy még mindig nincs hason. Hasról hátra már megy neki:( egy pillanatra nem hagyhatom magára:( egy percre nem áll meg.
Folyton dumál Ő is, és egy kész mosolyalbum:) 10ből 5ször már megszerzi a kézközeli, fölé lógatott tárgyat.
Nálunk a naggyal sem sikerült a napirend, vele meg is lepődnék ha igen:D
Este 10kor fürdetem Őt, valahol hajnalban eszik még egyszer aztán 7kor kegyetlenül Ő is felkel:)
Kis zabagép, ő csak cicizik szerencsére.
Szóval megint kifogtam egy "csodababát", nem érnek rá babának lenni, pedig ha tudnák, mennyi idejük is van.
2/3 anonim válasza:
Január 16-án szültem. 3 kilóval és 54 centivel. most 5,5 kg és 63 cm. Oldalára fordul. Szereti a zenélős nézegetős játékát. max. 20-30 percig. Éjjszakát zömében átalussza 1 hónapja. onnantól van rendszer is. 6-kor kel. 2-3 óránként eszik. Jó sokat. 150-190 között. mindkét cicit oda kell adnom. Ha nem elég akkor amit éjjel lefejtem. Ha az is elfogyott tápszer.Dél körül teszem ki az udvarra 2-3 órára. ilyen esőbe is...este nyolc körül fürdés majd szopi és 10-re alszik általában. Már nem fáj a hasa 1 hete.A pelenkázóasztalon sokat mosolyog rám. A játszószőnyeget nagyon figyeli, kapálódzik alatta.
3/3 A kérdező kommentje:
Az én babám utál hason lenni, rögtön elsírja magát. Pedig szépen emeli a fejét. Játszószőnyegét ő is szereti, sokat kapálózik alatta, nagyon el akarja már érni... A kezét eddig csak egyszer vette szemügyre pár napja, de szerintem csak véletlen lehetett, mert azóta sem történt ilyen.
2011. márc. 18. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!