2009 október 3-án v környékén született babák anyukái, hogy vagytok?
Lassan elmúlt egy év és már nagyon várom az első születésnap megünneplését.Imádom a lányom és nem is tudom mi lenne velem nélküle.
Olyan mosolygós,nevetős,huncut,belevaló csajszi vált belőle.
Minden nap meglep valami újdonsággal.
Veletek mi van,hogy vagytok?Hogyan készültök a nagy napra?
Puszi
Kisfiam október 3-án lesz 1 éves. Nagyon gyorsan eltelt 1 év. Nézegettem a fényképeket tegnap és el sem hiszem, mennyit változott a kisfiam. Szinte rá sem ismerni, viszont egyre jobban hasonlít rám.
Pár nap és elindul, már nagyon rajta van az ügyön. Még mindíg szopik, szerencsére van elég tejem. Már azt eszi, amit mi, persze a tiltott dolgok kivételek. Nagyon jó kisfiú, nagyon könnyű vele.
Szülinapjára én készítem a tortát, de ez nem kérdés, hiszen pék-cukrász a szakmám.
És nektek hogy telnek a napok?
Sziasztok! Okt. 1-jén lesz 1 éves a kislányom. Már én is agyalok, hogy hogy lesz a szülinap, és valószínű a keresztelővel egybekötve tartjuk.
Imádnivaló, gyönyörű kislány, igazi vagány, örökmozgó, vigyorgó, és egyfolytában dumál a saját kis nyelvén. Minden reggel erre ébredünk. :)
Vele teljes az életünk, és a kistesó már a pocimban van (14 hetes vagyok-tervezett baba).
Boldog Szülinapot a babáknak!!! :)
Gratulálok mindenkinek és remélem a következő évek is ilyen felejthetetlen boldogságban fognak eltelni.
Nálunk jövőre már dupla ünnep lesz mert áprilisban érkezik a testvérke.
Minden jót nektek és sok-sok boldogságot!
Szia! Az én kislányom okt.5.-én lesz 1 éves. Nagy buli lesz, mivel a család is elég nagy. Ha jó idő lesz akkor bográcsolás lesz, ha nem, akkor majd én főzők valamit, na meg persze a torta.
Nem csak egy ember, hanem mindenki azt mondja milyen kiegyensúlyozott ,boldog baba. Sajnos még most sem alszik rendesen éjszaka:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!