Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Irna nekem olyan kismama...

Irna nekem olyan kismama akinel a 32. -33. het környeken indult be a szüles? Nagyon erdekelne, hogy milyen sullyal, adatokkal született meg a baba, valamint ugy kompletten milyen volt a szüles, es milyen okokra foghato a korai szüles?

Figyelt kérdés

Azert kerdezem, mert nagyon eros es intenziv fajasaim vannak, most vagyok a 32. het vegen, raadasul a babam feje mar a 23. het ota beekelödött, es a teljesen felvette a születesi poziciot. Most kb. 2 kilo, es 43 centi lehet. Milyen kilatasai vannak, ha megszületik?

Bizom benne, hogy erkezik megnyugtato valasz, amit elöre is köszönök!

2009. jún. 5. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőmnek a 33.héten indult be a szülés. Aznap volt dokinál, minden rendben volt, hazament és elfolyt a magzatvíz. Még 2 kg sem volt a baba. Kb 1 hónapot voltak kórházban, akkor jöhettek haza, amikor elérte a 2 kg-t a babája. Fejte neki a tejet, mert nem tudott szopizni (10 hónapig lefejt tejet evett).

Most már 2 éves, nagyon szép egészséges kislány, nem látszik rajta, hogy koraszülött volt.

Egy másik ismerősöm 34.hétre szült, több mint 2,5 kg volt a baba, két napon volt inkubátorban, aztán mehettek is haza, nem volt semmi baja!

Ezek pozitív példák, de azért még tarts ki 1-2 hétig :)

2009. jún. 5. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
34. hétre szültem ma egy éve. :))A kisfiam 2470g volt, apgar 9-10, pénteken született kedden jöttünk haza. Semmi baja nem volt, inkubátort sem látott. a kiírt időpontra 4 kg lett - amit jósoltak neki. Az elmúlt egy évben egyszer nem mondtár rá, hogy koraszülöttnek látszik. 1 hete már jár, szerintem okos arnanyos kisfiú. Kitartás, azért ha lehet még maradjon egy ideig ott bent. Jó helyen van ott.:))
2009. jún. 5. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is 34 hét 3 napra szültem 3 évvel ezelőtt.Mi 12 napig voltunk kórházban,mert légzés probléma volt (7-9 apgar)

Akkor nagyon rosszul érintett,de utólag azt mondom nem volt vészes.Kb 8-9 hónaposan 10 alkalom gyógytorna (izom letapadás)

és 2,5 évesen 5 hónap korai fejlesztő (megkésett beszéd-fejlődés)után olyan ,mint más gyerek,ugrál,és szó fosása van!:):):)

2009. jún. 6. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

2410 gr,és 46 cm.

2009. jún. 6. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Javaslom, hogy menj be az ügyeletre. Nekem (30/31héten)1-2héttel kisebb manóm gondolta úgy, hogy megnézi a világot, de még épp, hogy benttartották, szerencsére. Engem folyton folyvást riogattak, hogy ilyen olyan baja is lehet a picinek ebben a korukban. Azóta is egyben vagyunk, most már nyugodtan kijöhet. Egy egyszerű magnéziumos infúzióval, és némi ágynnyugival minden gond nélkül jobb belátásra lehet téríteni őket:)

2009. jún. 6. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem is a 34. hétre indult be

egész nap görcsöltem este felhívtam a dokimat aki azonnal beküldött a kórházba, mikor beértem megrövidült a méhnyak és 5 percesek voltak a fájások 24 órát voltam infúzión és 1 hetet kórházban, így a fiacskám 40+ 3 hétre született császárral, szerintem menj be max hazaküldenek de akkor is látott egy doki, amúgy nekem is a 31. héttől voltak jóslóim

2009. jún. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!