Sürgős! MIlyen diétás étrendet ajánlanál?
21 hós a fiam és 4 napja megy a hasa.Orvosnál voltunk,de csak annyit mondott a (gyógyszer mellett)hogy diétázzon.
Na most a sima krumplit nem eszi meg.Háztartási keksztől már csömöre van.Ma adtam piritóst nem ette meg.Alig eszik 4 napja.Inni iszik sokat.Banánt is evett de azon kívül nem sok gyümi van amit megszik.
Mit szoktatok adni reggeli,ebéd,vacsir ailyenkor???Sürgős lenne
Ezek az ételek jutottak eszembe:
Jó minőségű Párizsi-, virsli,ropi,héjában sült krumpli, főzd meg a rízst és darabolj bele teflonban megsült virslit.
Köszönöm kipróbálom a krumplisat és ha nem jön be akkor a rizst csokival.
szénsavnélkül cola?érdekes:)de egy próbát megér
Második vagyok. A doki azt mondta hogy a kólában van valami ami megszünteti a hányást és hasmenést. Vagy legalább segit megszüntetni. A szénsavat azért kell kikeverni hogy ne böfögtesse, mert akkor hányhat is könnyen na meg pici még a szénsavhoz.
Remélem hamar meggyógyultok! Ropit is próbálhatsz adni neki!
másodiknak oké megpróbáljuk:D
ropit,sós kekszet adok azt eszi is immel-ámmal.
Folyadékot még jó hogy iszik mert alapból olyan mint egy kacsa:D
Mára mindenki fosik:P
Most fagyasztottam le a délelőtt főzött két napra elegendő pörköltet és sütöttem héjában sült krumplit.Ezek szerint mégiscsak vmi vírut kaptunk el.
Köszönöm mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!