Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért félnek az apák a gyerekv...

Miért félnek az apák a gyerekvállalástól?

Figyelt kérdés
Most találtam, nagyon jó, és legfőképpen NAGYON találó. Szerintetek?
2011. márc. 12. 14:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez tényleg szomorú!!!
2011. márc. 17. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
No tényleg és a kérdés kiírója nálatok ez hogy van????
2011. márc. 17. 11:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok:)

22.47-es sajnálom, hogy ilyen szomorú tapasztalataid vannak:(

Nálunk az elején volt óriási para, amikor megmutattam a kétcsíkos tesztet (pedig terveztük).

Az első néhány hétben (a 12. heti uh-ig) szinte komikus volt, ahogy a cikkben olvasottak végigmentek az agyán:)

Első körben bepánikolt. Közölte, hogy holnaptól ésszerűsítjük a kiadásokat, mert azt a gyereket fel kell nevelni.

Aztán közölte, hogy ha megszületik, ő onnantól nem megy bulizni, mert első a család.

Nem mert hozzám nyúlni, mondván, hogy ő vigyáz a gyerekre, én ne legyek ilyen felelőtlen:)

És azon aggódott, jó apa lesz-e.

Aztán megszületett a gyerek, és az első néhány hónapban nem igazán tudott vele mit kezdeni.

Onnantól foglalkozik vele sokat, amióta kommunikatívabb lett kicsi.

Most másfél éves, és előfordulnak rossz napok, de alapjában véve nem panaszkodhatom rá. Azt hiszem, szerencsés vagyok:)

2011. márc. 18. 06:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Hali! Én kérdeztem. kösz, hogy válaszoltál! Örülök, hogy szerencsés vagy! Szerencsére én is!
2011. márc. 19. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!