Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az hogy ismerősömék...

Miért van az hogy ismerősömék babái ( 6 hónaposak ) "félnek" tőlem?

Figyelt kérdés

Úgy értve hogy amikor ott vagyok náluk egyből elkezdenek sírni. Pedig előtte semmi bajuk nem volt. Egyszer volt hogy az egyikük amikor a kezemben volt hirtelen egy picit hátra dőlt mert nem fogtam rendesen akkor volt sírás. De mind a kettő sír olyankor amikor ott vagyok pedig amikor időm adja ott vagyok náluk. Miért van ez ? "Félnének" tőlem ? Vagy csak én reagálom túl ?

20/F

2010. aug. 10. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
a szuloket kellene kerdezni, mert lehet hogy maskor is sirosak
2010. aug. 10. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Egy véletlen rossz fogástól lehet hogy fél a baba tőlem vagy nem is emlékszik rá? Az anyán látom meg érzem hogy nem szívesen adja a kezembe a babát a múltkori malőr miatt :(.

Na de vissza kanyarodva a kérdéshez kicsit gáz megkérdeznem a szülőktől de muszáj lesz hogy a babák tőlem félnek vagy mindig sírnak.

Ja meg még egy kérdés hogyan tudom legyőzni a félelmemet hogyha fől veszem a babát nem lesz semmi gond?

2010. aug. 10. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert erre a korra már jellemző, hogy az "idegenektől" félnek!
2010. aug. 10. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt is erzi, hogy tartasz tole.

Tudom hogy nehez legyozni a felelmedet de ugy is megoldod :)

Legyel hatarozott Veluk.....hatarozott es kedves :)

2010. aug. 10. 22:27
 5/8 A kérdező kommentje:

22:22

nem vagyok idegen a számukra mert amikor tudok megyek hozzájuk

2010. aug. 10. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én babám pici korában volt egy olyan időszaka, hogy az anyukámtól (a nagymamájától) félt. Aztán pár hét alatt elmúlt, mert gyakran látta. Látogasd őket nyugodtan, csak ne vedd fel egy ideig, míg megszokja a jelenlétedet.
2010. aug. 10. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen pici babáknak mindenki idegen a szülőkön kivül. (meg persze akikkel egy házba lakik). Hiába vagy velük sűrűn attól még megijedhet tőled. Az én babám is ilyen volt ennyi idősen, volt hogy mindenki haver volt, aztán egyszer csak elkezdett félni az öreg bácsiktól, olyantól is akit előtte minden nap látott. Hogy miért azt csak ő tudja.
2010. aug. 11. 11:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget most egy kicsit megnyugodtam
2010. aug. 11. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!