Miért van az hogy ismerősömék babái ( 6 hónaposak ) "félnek" tőlem?
Úgy értve hogy amikor ott vagyok náluk egyből elkezdenek sírni. Pedig előtte semmi bajuk nem volt. Egyszer volt hogy az egyikük amikor a kezemben volt hirtelen egy picit hátra dőlt mert nem fogtam rendesen akkor volt sírás. De mind a kettő sír olyankor amikor ott vagyok pedig amikor időm adja ott vagyok náluk. Miért van ez ? "Félnének" tőlem ? Vagy csak én reagálom túl ?
20/F
Egy véletlen rossz fogástól lehet hogy fél a baba tőlem vagy nem is emlékszik rá? Az anyán látom meg érzem hogy nem szívesen adja a kezembe a babát a múltkori malőr miatt :(.
Na de vissza kanyarodva a kérdéshez kicsit gáz megkérdeznem a szülőktől de muszáj lesz hogy a babák tőlem félnek vagy mindig sírnak.
Ja meg még egy kérdés hogyan tudom legyőzni a félelmemet hogyha fől veszem a babát nem lesz semmi gond?
Azt is erzi, hogy tartasz tole.
Tudom hogy nehez legyozni a felelmedet de ugy is megoldod :)
Legyel hatarozott Veluk.....hatarozott es kedves :)
22:22
nem vagyok idegen a számukra mert amikor tudok megyek hozzájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!