Mikor nőtte ki babátok a sírós időszakát? 5 hónaposak vagyunk, elég sokat sír.
Te is 5 hónapos vagy?
Az enyémek már 2 hónaposan sem voltak sírósak. Az állandó sírásnak valami oka van,azt kell kideríteni.
Hát kb 5 hónaposan.:)
Hasfájós volt,ezért 3 hónapig nagyon sírós volt.Persze ez miatt felkapattuk így még volt 1-2 hónap sírós korszak.Ahogy elkezdett forogni,mászni azóta semmi gond vele.Most 10 hónapos kis virgonc :D
Együtt érzek Veled! Kislányom is nagyon sírós volt. (persze oka van ahogy az első írta... hasa fájt, de azon túl, hogy ezen próbáltunk segíteni, tényleg mindent megtettünk-kipróbáltunk és gondolom te/Ti is) Kb. 5 és fél 6 hónapos volt amikor már sokkal jobb lett, mikor elkezdett, kúszni-mászni!
Kitartás! 10hónapos kislány anyukája.
6 hónapig üvöltött órák hosszat, ez enyhült utána, de olyan 7-8 hónapig még elég nyöszörgős volt.
Neki sem volt semmi baja (nekem is mondták, hogy ha egy gyerek ennyit sír, tuti beteg). Nem volt beteg, nem volt konkrét baja, nem találtak nála semmit. Mondták, hogy ő ilyen érzékeny, esetleg hasfájós (bár konkrétan ezt is csak tippelték).
Nekem ezek a hónapok szörnyűek voltak. Tehetetlen voltam, sajnáltam őt, és bevallom magamat is...nagyon fáradt és mérges voltam, hogy az én lányom nem egy mosolygós, vidám gyerek, hanem egy állandóan üvöltő, szenvedő baba. Rossz volt, nagyon.
A mozgásfejlődéssel és az ételek folyamatos bevezetésével viszont egyre jobb és jobb lett. Mikor már felállt, ült, és több mindent evett, sokkal jobb lett.
8 hónapos korára megfordult a világ, és a napok már vidáman teltek. S nem csak vidáman, hanem hihetetlen mosolygósan, nevetősen, kacagósan!
Most egy olyan gyerek lett belőle, hogy el sem hiszem ki volt ő régen. Egész nap vidám és boldog, semmi baja. 13 hónapos most.
Viszont túl kellett élni ezt a sírós korszakot. Kemény volt.
Ha voltatok vizsgálaton, és semmi baja, akkor csak kitartásra és türelemre van szükségetek. El fog múlni, tényleg ki kell ezt nőnie!
Együtt érzek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!