Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért félnek az apák a gyerekv...

Miért félnek az apák a gyerekvállalástól?

Figyelt kérdés
Most találtam, nagyon jó, és legfőképpen NAGYON találó. Szerintetek?
2011. márc. 12. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom akartál csatolni egy linket is :-))
2011. márc. 12. 14:49
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
párom majdnem jobban akarta mint én... pedig csak 3 hónapja voltunk 1ütt!
2011. márc. 12. 15:39
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Elolvasom a kérdéseket, a válaszokat itt GYK-n, nem csodálkozom...
2011. márc. 13. 09:17
 4/14 A kérdező kommentje:

Jajjajjajjaj:)))

Tényleg lemaradt a link, így elég értelmetlen a kérdés:D

szóval ezt olvastam:

[link]

Bocsi mindenkitől!

2011. márc. 14. 13:45
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez a cikk egy általános, nőimagazinos hülyeség. Véleményem szerint a fő ok, és ez utólagos tapasztalat, hogy egy jó darabig nem csinálhatnak azt, amit akarnak, akkor, amikor akarnak, valamint, önmagukon kívül felelősek valaki másért is. Röviden, tömören ennyi, de ez éppen elég egy férfinak, sőt, sok is. Azért húzódzkodnak, mert mindezt előre tudják, hogy így lesz/van. És, nagyon ritkák a kivételek, sajnos.
2011. márc. 15. 22:47
 6/14 krisztivan ***** válasza:
100%
Nálunk a párom szeretett volna babát és neki kellett rám várnia míg azt mondtam hogy rendben,mostmár jöhet mert nem parázok annyira tőle.Én vagyok az anya.
2011. márc. 16. 08:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem félt a párom a gyerekvállalástól :) Most pedig mindenben segit.
2011. márc. 16. 10:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Mi egyszerre és egyformán nagyon akartunk már babát. Most 4 és fél hónapos a kislányunk és mind a ketten imádjuk. A férjem csodálatos apa, imádja a lányát. Úgyanúgy megfürdeti,tisztába teszi játszik vele, mint én. Nincs megtiltva neki, hogy sörözön a haverokkal, ha ahhoz van kedve, bár ő most inkább szivesebben van a lányával. Valamint a szexuáls életünk is úgyanolyan jó mint eddig. Az apaságra és az anyaságra is meg kell érni, de ha szeretitek egymást a pároddal és szeretnétek átélni az élet legcsodálatosabb érzését, hogy van saját gyermeketek. Mi szerintünk csak ezért érdemes élni, van más dolog is ami jó és kihagyhatatlan, de élni a gyermekekért érdemes. Így viszont nőként és férfiként is felesfeges félni tőle. Na jó, de ez csak az én személyes véleményem amit megosztottam veletek. :)

2011. márc. 16. 10:19
 9/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok ott lemaradt a mondat vége, ezer bocsi......hogy van saját gyermeketek,ne féljetek tőle, mert
2011. márc. 16. 10:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Tegnapi 22:47 vagyok. Hát Én akkor nagyon mellényúltam. Örülök, hogy a többségben jó tapasztalata van. Nálunk nem ez a helyzet. Az Én férjemnek sincs megtiltva semmi, hogy elmenjen itthonról stb., nem erre gondoltam, hanem arra, hogy pl. Én hatfelé kapkodok (főzök, takarítok teregetek egyszerre hétvégén), és ha szólok neki, hogy álljon már fel a számítógép elől (ahol órák óta ül, és olvasgat), és játsszon kicsit a 2 éves lányával, aki látványosan unatkozik, és szegény utánam mászkál fel-alá a lakásban, megsértődik, és grimaszol (szólni nem mer). És ilyen helyzetet milliót fel tudnék sorolni. Sajnos férjem az a "fajta" (utólag tapasztalva), aki úgy képzeli, hogy akkor foglalkozik a gyerekével, mikor kedve van, és pont nem fáradt, és éppen nincs "jobb" dolga. És ha ezért bírálva van, még Ő sértődik meg, és játssza az áldozatot. Őt nem változtatta meg az apaság, nincs rá olyan hatással, hogy saját gyermeke van, hogy ezáltal úgy érzi, megéri a sok lemondás (lemondás alatt esetében értsd azt, hogy pl., ahogy fentebb írtam, 3 óra helyett csak 2 órát ül a laptop előtt, és 1 órát a lányával foglalkozik). Na ez a szomorú.
2011. márc. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!