Mennyi idős kortól nem félnek a hajmosástól?
Figyelt kérdés
17 hós a lányom és végig üvölti.2009. júl. 18. 14:21
1/5 anonim válasza:
16hós fiú a miénk és nem a kedvence de eltereljük a figyelmét és így jobban megy a dolog..azt mondjuk neki "hol van a kispókocska a sarokba"?erre ő fölfele néz keresi a nem létező pókot addig én tusolom a haját következőleg sampi aztán az öblítés...ez eddig nálunk bevált de az is eszembe jutott,hogy valami kis figurát tényleg felakasztok a fürdőbe és arra hívom fel a figyelmét:-))kitartás nálunk akkor volt balhé ha belement a víz a szemébe...
2/5 anonim válasza:
Az én babóm 3 hónapos, és születése óta minden nap megmosom a kis haját, és eddig nem volt gond, végig neveti az egészet.
3/5 anonim válasza:
már kék éves semmi probléma,mindennap mosva van a haja.
4/5 anonim válasza:
Igazából onnan amikor megérti,hogy hajtsa hátra a fejét és akkor nem megy a szemébe se víz,se sampon(már ha eddig volt problémátok a hajmosással,mert van akinek az elejétől simán megy)
3 gyerkőcöm van az első kettő onnan nem ordít mióta megértik,a harmadikkal még kész rémálom a hajmosás,még nem érti meg (17hós)
Türelem!!!!!
Üdv:Arienn9
5/5 anonim válasza:
Türelem! :) Az én fiam már elmúlt 3 éves és végig ordít. 2 évesen nem volt gond... Változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!