Rácsaptam a 1,5 éves kislányom fenekére, elszállt az agyam, még nem volt ilyen és most nagyon szarul érzem magam. Épp hiszti korszakát éli pakoltam a ruháit Ő meg mindent szanaszét és közben hisztizett, mikor elkezdett az ágyon ugrálni és leszedtem földhözvágta magát és visított, erre én 2-őt rásóztam a pelusra, meglepődött szegénykém, befejezte, nekem azóta is nagyon lelkiismeretfurdalásom van, csak bőgök, már 2x hánytam is és mellé 16 hetes babás vagyok, és elbizonytalanodtam mi lesz majd, hogy bírok kettővel, ha már eggyel sem megy:(
Nem tudok megnyugodni és nagyon szar anyának érzem magam, hisz ne szépítsük bántottam a gyermekem.
igyál egy citromfű teát, ez kicsit megnyugtat, legközelebbre meg találj ki vmi büntit, pl, le kell ülnie valahova egy percre, ha rosszat csinál, vagy felteszed a polcra a kedvenc játékát..
2011. márc. 11. 10:56
12/16 anonim válasza:
szerintem olyan ember egyszerűen nem létezik ezen a világon, akinek időközönként nem borul el az agya.
Ettől még nem vagy rossz anya, hidd el.
2011. márc. 11. 11:27
13/16 anonim válasza:
Megertem hogy lelkifurdakasod van az en kislaanyom10hos es kiverte az etelt a kezembol es en meg raszoltam hangosabban mint szoktam na latni kelett volna a kis arcat nagyon meglepodott nem sirt csak r\elhuzta a kis szajacskajat es szomoruan nezett olyan lelkiismeret furdalasom van azota is nem tudom elfelejteni a kis artatlan arcat ahogy ram nezett kitartast neked es boldog babavarast
2011. márc. 11. 11:50
14/16 anonim válasza:
szia, ettől még nem vagy szar, hiszen rosszul érzed magad tőle. de sztem nem jól tetted. az én kislányom 2 éves múlt, kemény dackorszalban vagyunk, én is 16 hetes vagyok, de nem szoktam rácsapni, ui így csak az agressziót tanulja meg. de tudom, hogy nagyon nagyon nehz türelmesnek maradni, néha olya jól esne rácsapni egyet, hogy abbahagyja végre a szórakozást.
2011. márc. 11. 13:37
15/16 anonim válasza:
09:23 vagyok,ne haragudj,a nem kimaradt!!!Nem vagy szar anya!
2011. márc. 11. 13:52
16/16 anonim válasza:
Szerintem még a legjobb szívű anya is rácsap néha a gyereke kezére, popsijára stb.Az én fenekemre is rácsaptak, és nem lettem lelkibeteg.Ez egyáltalán nem gáz, hidd el! Néha kell fegyelmezni, mert a fejedre nő.És az is igaz, hogy nem fájt neki! A te lelkednek jobban fájt, és hidd el, csak ezért vetted ezt ennyire a szívedre, mert terhes vagy, és emiatt érzékenyebb.Szerintem soha többé nem fogja ezt csinálni!Nyugi!És tudd: a gyerekeknek 3 éves korukban alakul csak ki az öntudatuk, ezért van az, hogy nem emlékszünk az első 3 évre.Senki nem emlékszik pl. a csecsemőkorára! Nem fog rá emlékezni! De megtanulta a leckét, és ettől NEM vagy rossz anya!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!