3 hónapos babámnak adhatok már bébiételt vagy tejpépet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 16:39
11/12 firsttimemum válasza:
Sziasztok!Orvos családból származom, bár jó magam nem ebben a szakmában tevékenykedem. Nekem is most 3 hónapos a kisfiam, és én is a hozzátápláláson/kóstolgatáson gondolkodom! Ha hiszitek ha nem anno a mi szüleink is hamar kezdték a dolgokat, én pl már 2 hónaposan tehéntejet ittam anyatej helyett még sincs/(sem volt) semmi bajom. A tejbe belekevert daráltkekszről nem is beszélve. Nem az anyatej ellen beszélek,de sokan vannak akik nem tudnak szoptatni,vagy nincs elég tejük...Szerintem minden ember, és minden Baba is más. Vannak erősebb nagyobb babák,vannak gyengébbek, vannak kisebbek.Vannak hasfájósak,és vannak akiknek már a születésük pillanatában is van kibújt fogacskája. A bébiételeken feltüntetett 4 hónapos/6hónapos kor csak ajánlott, van aki már hamarabb igényli a több kiadósabb táplálékot van aki csak 1 évesen. Szerintem ha valaki szükségét érzi a hozzátáplálásnak el lehet kezdeni korábban is. Te mint Anyuka ismered a legjobban a Babádat, szerintem tégy belátásod szerint, úgy is mindenki mást és mást mond a saját tapasztalataikból kiindulva, de mint már említettem mindenki más és más, mindenkinél más válik be :).
12/12 anonim válasza:
Kedves utolsó, fantasztikusan megfogalmaztad azt,amit én is gondolok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!