Babám 4 hónapos, próbáltam neki almát, tejpépet, almaitalt semmi nem kell neki. A bébiételt még megpróbálom de ha az se kell akkor hagyjam még az egészet?
amire rá van írva, azt nyugodtan adhatod!
van több bébiétel, ami adható 4 hónapos kortól, és sokféle tejpép.
szerintem ne hagyd az egészet, még próbálkozz másfajta gyümölcsös bébiételekkel.
ha végképp semmi, akkor hagyd kicsit ülepedni :)
a tejpéppel nem kell várni 1 éves korig, nem értem, miért írta ezt a másik válaszoló...
4 hós a lányom, szopizik még, tápot is kap, s elkezdtük a hozzátáplálást.
Az almát nekem sem ette meg,
ezért jó édes puha őszibarackot krumplireszelőn lereszeltem, s úgy megette.
Az elején kis béna volt, több volt rajta mint benne.
Sárgabarackos mildibé tejpépet vettem neki, s hippes őszibarack banánt, egyik nap ezt másik nap azt kapja, eleinte 40 mili vízzel s 1 evőkanál tejpépből készítettem, annak a felét ha megette, s 3 hét alatt elértünk oda, hogy megeszik délelőtt 2 barackot, délután egy teljes adag tejpépet,
s kompótot főzök neki 2 dl víz abba 1 almát bele kockázok, s 8 szem meggyet 1 teáskanál cukort, megfőzöm, leszűröm, egy nap alatt megissza,
az almát meggyet pedig leturmixolom s úgy megeszi a kompótból. Van hogy a tejpépbe is beleteszek 8 szem meggy kinyomott levét.
Nekem csak az ölemben hajlandó szépen enni. Hordozóban pihenőszékben nem marad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!