Szerintetek eltudnám adni egyben az összes babaholmimat, kb. mennyit kaphatnék érte? Megpróbálom felsorolni kb. a dolgokat. Úgy néz ki külföldre költözünk.
gyerekágy+kókuszmatrac+babaágynemű
babakád
2 babakocsi(pierre cardin ps 646+babahordozó, chipolino omnia 3)
etetőszék
bébikomp
2 zsák baba ruha (0-18 hónapos korig)
játékok
baba tornáztató
hinta
chicco kenguru
Azt hiszem nem hagytam ki semmit.Szinte minden tökéletes állapotban van.Nem itt szeretném hirdetni csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Szia
Így egybe közel se adnának érte annyit mint külön...Legyen pl 40000 (ennél tuti többet szeretnél) nos nem sok ember fizetne ki egybe ennyit..viszont apránként lehet össz 60000-re jönne ki.
Szóval a lényeg,hogy inkább külön próbálkozz a cuccokkal.
Anyagilag jól állsz?
Ha nem, akkor bocsi!
Ne vedd figyelembe a továbbiakat!
Ha igen, talán elgondolkodhatnál azon, hogy Kolontáron valakik imába foglalnák érte a neved!
Egyben nagyon nehéz eladni.Kérdéses, hogy akadsz-e olyan vevőre, akinek etetőszéktől babakocsiig pont ugyanaz az igénye, mint neked volt.
De magamról tudom, hogy szívesen veszek azonos holmiknól egyszerre többet (pl több bodyt, rugit), hogy spóroljak a postaköltségen. Sokszor eleve ruhacsomagokat keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!