Fiam elmúlt 5 hós már eszünk bébiételt, tejpépet. ízesíthetem a tápszert és a natúr tejpépet egy nagyon pici kakaóporral? Simán nem kell neki így meg legalább enne rendesen
szerintetek? szabad?
nem a rossz megjegyzésekre lennék kíváncsi, köszönöm
Én nem izesitettem,Gondolom még az 1es tápszert használjátok.A 2es már édeskésebb izü,nem keserü mint az 1es.
Inkább a tápot kéne cserélni ha a doki is jonak látja.(énfiam nem kap tejpépet mert nem birja a pocija)
Szia, én azt olvastam valahol, hogy kakaót azért nem szabad a babáknak adni, mert tartalmaz valamennyi koffeint.
Hát, nem tudom, én inkább nem adnám a helyedben.
7 hós baba anyukája
én gyümit szoktam turmixolni, vagy felesben gyümilével készítem el neki a tápszert. másképpen meg sem eszi.
A kakaóportól én kicsit ódzkodtam. Talán azért, mert nálunk mindkét sógornőmnél rettentő édesszájúak a gyerekek, állandóan a csokit meg a kinder szeleteket ennék. Én nem szeretném, ha így járnék vele, hogy a gyümiket meg nem eszi meg a gyerkőcöm. Én ezért nem adok neki semmilyen kakaós, csokis dolgot.
Majd rászoktatják a nagyszülők később:-))
szia
nem ajanlanam a kakapoport, mert erosen allergizalo hatasu. inkabb az 5 honaposoknak is adhato csokis dolgokbol keverj bele, mert azok hipoallergenek.
köszönöm
akkor hagyjuk a kakaót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!