Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masnak is van ilyen tunemenyes...

Masnak is van ilyen tunemenyes, inteligens anyosa, mint nekem? Vagy csak engem aldott meg az eg?

Figyelt kérdés

Elore is bocsanatot kerek azoktol,akik mar unalmasnak tartjak az "anyos temat",de aki nem kivancsi,az ne olvassa,es ne valaszoljon.

5 honapos a kisbabam (elso baba),24 eves vagyok,es van egy igazan "segitokesz"anyosom,aki nem tudom miert hiszi azt,hogy most jottem le a falvedorol,es miert akar mindig kioktatni.

3 eve vigyaz egy gyerekre,aki akkor meg 3 honapos volt,allitolag o neveli (nem tudom hogy lehet napi 6 oraban gyereket nevelni,sztem ezt bebiszitterkedesnek nevezik,de mindegy).Es az aproblema,hogy en mindent ugy kene csinaljak,ahogy o/ok annal a babanal csinaltak,azaz:

-nem kene szoptassam,mert igy nem tudom senkire hagyni,ha van valami dolgom,es nem tudom,hogy jollakott-e(o nem latja a szemetol,hogy 2 honapos korara megduplazta a szuletesi sulyat a kisfiam);

-a tapszer sokkal taplalobb,es egeszsegesebb,es igy latom mennyit eszik,meg legalabb rendszer lenne a napjainkban,es nem enne masfel,2 orankent,csak 3 orankent;

-3 honapos koraban el kellett volna kezdenem a hozzataplalast,es csakis repalevel,mert ok is ugy csinaltak (a baba anyukajaval)

-nem pampers-et kene hasznalnom,mert miert nem jo neki az olcsobb pelus?(erdekes,a tapszerre kolteni nem penzkidobas lenne,amikor hala Istennek tudok szoptatni);

-miert nem azt a gyogyszertari kenocsot hasznalom,amit ok is hasznaltak,mert annal jobb nincs(soha nem volt kipirosodva a babam popsija egy masik markaju gyogyszertari kenocstol);

-miert furdetem minden este,mikor eleg csak minden masodik nap;

-miert altatom hason (ha veletlen elalszik nala,o mindig hanyatt fekteti le,3 perc mulva a kisfiam fel is ebred,mivel midig oldalt,vagy hason alszik,mert ugy szereti,es ugy jo neki);

-miert nincs mindig sapka a fejen,mert anelkul konnyen fulgyulladast kaphat...

...es meg hosszan sorolhatnam.

Osszesen vagy 3x vigyazott a fiamra,amikor bevasarolni mentem,es meg nem volt babakocsink,meg hideg is volt,igy ki sem vittem volna a picurkat,es ha veletlenul epp kisnadrag,meg pulcsi volt rajta,akkor mire hazajottem at volt oltoztetve rugiba,merthat en mindig ugy oltoztetem,hogy kinnt van a dereka(ami persze nagy baromsag,hisz az o egeszsege a legfontosabb nekem).

Aztan meg ne is beszeljunk arrol,hogy a kulsomet folyton megszolja,hogy meg mindig van hasam (3kg + van rajtam),meg hogy lehet az,hogy azokban a kicsi melleimben meg mindig van tej,miert nem vagatom le a hajam,miert vannak akkkora kormeim(termeszetes,nem mukormok)...

En mar ki vagyok keszulve tole,legszivesebben be sem engednem a lakasba.A ferjem kulfoldon dolgozik,igy neki nem tudom elpanaszolni,hogy az anyja kikeszit,ezert muszaj volt mar kiirnom magambol.

Meg ha nem is valaszol senki,jolesett leirni :)

2011. márc. 9. 14:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ritkítsd a találkozásokat. Legyen mondjuk havi egy délután. Aztán, amikor nagyobb lesz a baba, akkor kettesben hagyhatod őket, így neked nem kell elviselned a beszólásait. Vagy simán ne engedd be, utólag meg mondhatod, hogy aludtatok:)
2011. márc. 9. 17:11
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nyugodtan kinyithatod a szádat.Elég buta nő lehet,már csak az anyatej vs.tápszer miatt is...én azt az ajándék dolgot is előhoznám neki szerintem egyszer...
2011. márc. 9. 21:24
 23/23 A kérdező kommentje:

Hat koszonom,hogy ennyien valaszoltatok,bar mitsem segit,hogy ezt elpanaszoltam,ha nem lepek semmit...ezzel tisztaban vagyok.

Valamit tennem kell,hogy megallitsam,vagy nekem,vagy a ferjemnek,es fogunk is,mert ez igy nem allapot.

Megegyszer koszonom,hogy meghallgattatok,mindenkinek szep napot,es "jo anyost" kivanok :)

2011. márc. 10. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!