Miért nem hízik normálisan a gyerekem?
Fél éves kislányom másfél hónapja nagyon rossz eredményt kapott a mrésen a védőnőnél,mivel a testvére is igen vékony nyugtattam magam,hogy nem lehet baj a háttérben,a gyermekorvos viszont igen kétségbeesett és igaza volt,krónikus középfülgyulladása volt,amiatt nem akart enni.
Különben én is vékony vagyok és alacsony,de néha valóban lehet baj a háttérben,általában viszont genetika.
havi 320g a minimum. ha ezt nem hízza meg, akkor ki kéne vizsgáltatni. vizeletvizsgáalt első körben, aztán lehet, hogy vérvétel is szükséges.
de ha eleinte iylen szépen hízott, akkor szerintem nem baj, hogy utána belassult. egyszerűen más ütemben fejlődött. átlagban még mindig jó, nem?
15:50 -es, mennyi idős a babád?
Hát igen, eleinte szépen hízott, az első hónapban kis híján egy kilót, hamar duplázott is, de az én lányom már sosem lesz 6 kg?? Úgy érzem, mindent megteszek.Iszom a tejszaporítót, van itthon Sinlac, Milupa tápszer, tejpép, bébiétel stb...mégsem hízik rendesen.Holnapután megint megyünk a dokihoz, remélem most komolyan vesz.
15.50-es vagyok. 8 hós a babám. 3 hónapig ő is sokat hízott, akkor nagyon lelassult, havi 400 aztán 200g! aztán megint rendes ütemben: 600,550.
nem kell aggódni! ja, nálunk nagyon sokat nyúlt, és sokat mocorgott, azok miatt is lassult a hízás.
szóval nyugalom! idővel jobb lesz! csak szoptasd olyan gyakran, ahogy kéri. (én tejpépet nem adnék, Sinlacot is csak 5-6 hónaposan gyümölcsbe keverve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!