Anyukák véleményére nagyon kíváncsi lennék ebben a szituációban?!
Egy ismerősömről lenne szó. A történet röviden. A lány együtt volt a barátjával fél évig hatalmas szerelemben, amikor a lány váratlanul teherbe esett. A lány nagyon jómódú családból való, rendezett anyagi háttérrel(23 éves), a srácnak rendes munkahelye volt, szintén jómódú családdal(25 éves), tehát kaptak volna kezdő segítséget mindkét részről. A srác viszont még nem akart gyereket, mert fiatalnak érezte magét és azt mondta, hogy rávegye a lányt az abortuszra, hogy egyedül kell vállalnia, mert ő ebben nem vesz részt. A lány viszont akkorát csalódott a szerelmében, hogy minden kapcsolatot azonnal megszakított vele, és megtartotta egyedül a babát. Egészen a születéséig nem is kommunikáltak,a fiú nem kereste és miután a lány rakott fel egy közösségi oldalra képeket a fiáról, az apuka meglátta, és már szeretne találkozni a fiával nagyon.
A kérdésem az lenne, hogy ti megengednétek e?
Én szerintem nem...igaz ezzel gyerekemet is büntetném ha a lány helyébe lennék, mert igazából lehetne apja a gyereknek, biztos imádná már, és egy gyereknek szüksége van az apjára. Viszont olyan mélyen meg lennék bántva, hogy lehet ezzel akarnám büntetni az apukát, hogy nem engedném...
Ti?
Én mindenképpen megengedném. Ennek két oka van: az egyik az, hogy akármi történt apa és anya között, ezt semmiképpen nem lehet a gyerekre kivetíteni, még kevésbé a gyereket eszközül használni, h kínozza. Függetleníteni kell magát a dologtól, h kettejük között mi történt, mert akkor is ő gyerek apja. (Más tészta, ha tényleg ilyen jellemtelen, ha nagyobb lesz a gyerek is rájön.)
És itt a második ok: ha nagyobb lesz a gyerek, az anyja ellen fordulhat, h nem engedte ezt a láthatás dolgot.
Amúgy elég gáz, h közösségi oldalról tudta meg apuka a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!