Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babámnak ha este...

3 hónapos babámnak ha este babarizst adok át fogja aludni az éjszakát? Tapasztalata erről van valakinek?

Figyelt kérdés
Éjjelente egyszer még mindig felkel enni. Gondoltam a babarizstől jól lakik és végig fogja aludni az éjszakát.
2011. márc. 7. 00:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szoptasd meg éjszaka, még nagyon pici baba.
2011. márc. 7. 01:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már. 3 hónaposan ehhez még nagyon pici! Az enyém 6 hónapos koráig 2-3 óránként kelt éjszaka... Egy évesen még kétszer, aztán másfél éves kora óta alszik estétől reggelig.
2011. márc. 7. 01:47
 3/11 anonim ***** válasza:
3 honaposan teljesen normalis,hogy felkel enni!4,de inkabb 6 honapos korig csak anyatejet vagy tapszert szabad nekik adni!amugy meg szerencses vagy hogy mar csak egyszer kel!nagyon sok baba 2-3 orankent eszik meg ebben a korban!
2011. márc. 7. 02:01
 4/11 anonim ***** válasza:
4 hónapos kor elött még a tápszeres babáknál sem kezdjük el a hozzátáplálást! Teljesen éretlen még a gyomra. teljesen természetes, sőt nagyon jó, hogy csak egyszer kel fel éjszaka. Majd ha megérett rá az idő, tápszeres babáknál 4 hónaposan, anyatejes babáknál 6 hónaposan, akkor kezd el a hozzátáplálást és akkor is csak délben adj neki enni gyümölcsöt. az esti hozzáetetés még bőven ráér.
2011. márc. 7. 05:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Az enyéim addig keltek fel éjszaka, amíg szopiztak, utána soha. Ja, de másfél évig szopizott mindkettő... Kibírtam!
2011. márc. 7. 05:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Az enyém tápszeres és még mindig eszik legalább 1x éjszaka'8 hónapos.Teljesen normális,hgy egy 3 hónapos baba felkel éjszaka,és ha majd beindul a fogzás,akkor még sokkal többször is kelni fog!Egyébként meg 3 hónaposnak nem kell mást adni még csak anyatejet vagy tápszert!És hiába adnál neki babarizst,még kicsi és nem is mindig azért ébred ,mert éhes!Hanem mert nem érett még arra,hogy végigaludja az éjszakát!!!
2011. márc. 7. 07:32
 7/11 anonim ***** válasza:
01:47-esnek, hát akkor én tényleg szerencsés vagyok: 2 hónapos kora óta végigalussza a babám az éjszakát, most 4 és fél hónapos. De az tuti, hogy amíg kér enni a pici éjszaka is kell neki adni.
2011. márc. 7. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
01:47-es vagyok. Igen, szerencsés vagy. :) Az öcséméké is 6 hetes korától végigalussza az éjszakákat. El se hiszik, milyen mázlisták. Én zombi voltam egy évig... :)) De megérte :)
2011. márc. 7. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:
08:46-os vagyok: igazad van, ha a drága babácskánkról van szó minden megéri, annyir lehet szeretni.
2011. márc. 8. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem is 1 eves volt mar mikor ataludta....hiaba farasztottuk le elotte...ez egy ilyen dolog:) es en meg orulhetek mert este felkelt cicizett es kiterult mint egy beka es aludt is tovabb:)
2016. szept. 5. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!