Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmennél úgy nyaralni, hogy a...

Elmennél úgy nyaralni, hogy a gyereked nem viszed?

Figyelt kérdés

Nagy dilemmában vagyok..Holnapig lehet lefoglalni egy utazást Korfura nagyon jó áron, egy baráti pár hívott minket, hogy menjünk velük 1 hétre. Júniusban utaznánk, akkor a kisfiam 2,5 éves lesz. A nagyszülők simán elvállalnák, jól is érzi magát velük. (bár még sosem aludt egyedül náluk) A férjem azt mondja, menjünk! És bennem olyan fura érzés van, hogy itt egy jó lehetőség, elmehetünk egy ilyen szuper helyre, és nem visszük a kisfiunkat?!?

Persze ha elvisszük, akkor nem tudunk maximálisan kikapcsolódni, mert ő még egy meghatározott napirend szerint él...

Mit tennétek?

2011. márc. 6. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem tartom nagyon jó dolognak hogy mindig minden nap,minden alkalommal ott van velünk a gyerekünk,Korfun mi is voltunk és jövőre vissza is megyünk,remélem.Viszont én roppant módon ragaszkodom a fiamhoz,igy nem érzem jol magam ha hosszabb időre távol van tőlem.Sajnos én nem tudok igy kikapcsolódni.2 napra még elmennék,de 1 hétre nem tudnék,de a párom se.Igy jövőre visszük magunkkal őt is.viszont mivel házastársak is vagyunk,férjek és feleségek,igy fontosnak tartom a gyerek nélkül is megtanuljunk létezni,élvezni,kikapcsolódni.igy ha te jol ki tudsz a gyerek nélkül is kapcsolni,menjetek nyugodtan.
2011. márc. 6. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a gyerekeim az életem értelmei,apáromat is imádom,de nélkülük nemmennék sehova,legyen az akármilyen luxus utazás is ,különben 4 és 2 évesek.Ugyis izgulnál mivan vele,anyut is imádják és forditva is igyvan de NEM!!!!!!!Ez tőled függ,és egy férfi nem tudja mi az anyai érzés nem ő hordtaki ki!
2011. márc. 6. 20:03
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Én sem hagynám itthon a gyereket,sajnálnám nagyon,hogy ő kimarad ezekből az élményekből,ők a családunk,vállaltuk minden örömével ,gondjával őket.A másik oldala viszont az a dolognak,hogy feltöltődnétek,megerősödne a párkapcsolatotok,és ez közvetve nagyon jó a gyereknek is,ha kisimult,kipihent anyukát-apukát kap vissza.Én inkább azt tenném,hogy csinálnék egy kisebb utat,vagyis elmennék a párommal egy hétvégére v 3 napra belföldre,ahonnan azért könnyebben hazajutni,ha zűr van,kipihennétek magatokat,látnád h hogy érezitek magatokat egymás nélkül,ennyi még belefér.Aztán pedig vinném a gyereket Korfura.
2011. márc. 6. 20:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy nem!!!
2011. márc. 6. 20:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt, végül döntöttem, nem megyünk Korfura, inkább csinálunk két kisebb nyaralást: egyet hármasban a Balatonnál, azt imádja a gyerkőc, és gondolom Neki mindegy még, hogy a Balaton, vagy a tenger. És majd egy hosszú hétvégét kapunk mi is lazításképp valahol belföldön, ahogy írta is ezt valaki. :)

Egyébként ugyanazokat az érzéseket írtátok le pontosan, mint amik bennem is voltak, minden stimmelt, hogy nem bírom ki nélküle, mi már egy család vagyunk, nem tudnék rendesen kikapcsolódni, ő kimarad mindenből, a majdani fotónézegetések stb stb.

Úgyhogy köszi, nagyon hasznos volt minden válasz!

2011. márc. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!