Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Védőnő jön szerintem ma,...

Védőnő jön szerintem ma, akkor ne is menjünk sétálni? nem szokott szólni mielőtt jön. Többi lenn

Figyelt kérdés

most 2hónapos a babám, teljesen egészséges, de a védőnő szerint még nem lehet kivinni sétálni.

mivel mi falun lakunk, kb senkivel nem találkozunk a séta során, így bacikat se kaphat el, ilyen jó időben kiszoktunk menni sétálni:Ö

már nagyon irritál hogy szerinte semmit nem lehet csinálni a babával..

2011. márc. 4. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jah, tűnés sétálni:) Neked is jól fog esni:)

Mi kidőltünk séta után:)

2011. márc. 4. 11:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Lanfear: Miért nem lehetne 2 hétig kivinni a piciket? Mi most szültünk nemrég és két gyerekorvos tanácsára is kivittük már kórház után, azaz kb. a 6. napon. Először 15-20 percekre, aztán 1 hónaposan már, ha jó az idő akár 1 órát is kint vagyunk.
2011. márc. 4. 13:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen már sétáltunk is egy nagyot:)

Szoktunk sétálni, nem igazán foglalkozok a védőnővel. Csak soha nem szól ha jön, úgyhogy nem tudtam hogy így mennyünk-e hogyha jön lehet nem leszünk itthon.

2011. márc. 4. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem két védőnő is azt tanácsolta(kórház és a saját(azért is leb, mert kocsival átugrottunk anyóshoz enni, és nem haza jöttünk a kórházból)), hogy két hét legyen amíg szoktatjuk, én sem értem. Csak a takony idő miatt tartottuk mi be, vagy esett vagy ködös szmogos volt az idő felénk:( most. De ha enyhe idő napocskával biza kivittem volna előbb is.
2011. márc. 4. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Én a másik szempontból közelítem meg a dolgot. Nehogy már várnod kelljen a védőnőre! Ha nem szól előre ne csodálkozzon ha nem talál otthon. Tojd le nagy ívben!
2011. márc. 4. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!