Szerintem néhány védőnő tapintatlan, és nem "normális", kifejezetten zavaróak tudnak lenni, más is érez így rajtam kívül?
Szerintem igen. De ilyen lehet egy gyerekorvos, vagy szülész is.
De akár egy másik orvos is.
Az első válaszadónak: de igen, kötelező rá igényt tartani!
A kérdezővel teljesen egyetértek! Tapintatlanok, és gyakran tudatlanok is.
Bocsánat,csak annyira felhúztam magam.
Természetesen nem minden védőnő és nem mindig.
Csak megbeszéltük,hogy mikor jöjjön, már többször lemondta pedig vártuk és mikor vége lett a napnak akkor szólt hoyg bocs mégse.
Most elmondtam neki hogy mikor alszik a gyerek,erre előtte fél órával állít be,mikor mi már az ebédet csináljuk és /vagy esszük.
Na mindegy,kipuffogtam magam,már elment és ennyi.
Az tény,hogy annak ellenére soha semmi újat nem tudott mondani,hogy első gyermekes anyuka vagyok.
Amikor az első kislányomat vártam, az akkori védőnőnk egy idősebb hölgy volt, akit nagyon, de nagyon szerettem. Tapasztalt volt, segítőkész. Csak sajnos nyugdíjba ment...aki utána következett, ő is nagyon kedves és aranyos volt, tényleg emberileg maximálisan meg voltam vele elégedve, csak soha semmiben nem tudott nekem segíteni:-)
Mindig a korábbi védőnéninek hívtam telefonon, ha bármi kérdésem volt.
Közben elköltözzünk, született egy másik lányom...ez a védőnő a 9 hónap alatt összesen egyszer volt nálunk, mindig nekem kellett súlymérésre vinnem a lányom. Mindig mindenre azt mondja, hogy jó az úgy....itt az oldalon más anyukák segítségét kell kérném, mert tőle semmi hasznos információt nem kapok.
De egyébként ő is aranyos, kedves is, csak pont nem tud segíteni, ha kellene:-)
Bocsánat ha túl hosszú lett amit írtam!
Igen, én is éreztem már, de valóban minden szakmában vannak emberileg alkalmatlan dolgozók.
A terhességgel együtt 9+17 hónap alatt ez a 4. védőnőnk, mert egy szülni ment, a többiek helyettesítenek.
Közülük, aki nagyon megbántott, nemcsak engem, hanem nagyon sok mindenkit, egy középkorú, két gyerekes védőnőn volt.
A legjobb tapasztalatom egy frissen végzett, fiatal védőnővel volt, aki mindennek utána járt, amit csak kérdeztünk (pont nála esett meg a vigantolos mizéria).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!