Normális ez a védőnő?
Kicsit összefüggéstelen. Miért ne venné észre a gyermeket?
Az más ha alvásidőben jön és nincs rá tekintettel de ha pl csak cseveg egy jót meg elkávézgat akkor nem kell beengedni.
Bocsi, elmondanám hogy a telefonköltséget van ahol fizetik, van ahol 1300 forintig fizetik, és van amelyik munkáltató nem fizeti....
Őszintén, te a 90 ezres fizetésedből a saját kontódra mindennap telefonálgatnál?
Plusz valamelyik anyuka épp azt veszi zaklatásnak, ha hívogatja a védőnő, mert minek hívogatja...és van akinek az esik rosszul ha havonta jön a védőnő, valakinek meg az ha CSAK mondjuk 3-4 havonta vagy félévente.
Lásd be, nem könnyű minden anyuka szája íze szerint tenni.
A védőnők különbözőek. Egyszer elbeszélgettem az enyémmel.
Azt mondja, hogy sok helyre ő sem mondja, hogy mikor megy, mert bizony ellenőrizni kell.
Látott olyan helyeket, ahova ha bejelenti curi puccba vágva a lakás, meleg kaja, gyerek rendbe rakva, de ha nem jelentette be előre akkor inkább nem is mondja mibe volt a gyerek...
Nem azt mondom, hogy nálatok is előfordulhatnak ilyenek, de úgy látszik az ilyenek miatt sok védőnő egyáltalán nem jelenti be.
Nekem mondjuk eleinte nem mondta, utána már igen. Elmondása szerint, mert nálunk minden mindig rendben van, és azért is jön gyakran, mert olyan jó végre látni egy kiegyensúlyozott, vidám, nem állandóan a tévé elé berakott kicsit. Mondjuk a lányom is kedveli :) legutóbb vitte neki a mesekönyvét és kérte meséljen neki.
18 hónapos a babám
Vagy csak szeret hozzátok járni :)
az enyém is ilyen, és én arra gondolok, hogy ez a szabály, mert már más kismamával is beszéltem, és hozzájuk is úgy megy, hogy nem szól előtte
gondolom azért mert így látja igazán hogy mi a helyzet otthon, nem akkor amikor felkészülten várjuk
egyébként utálom én is ezt, egyszer volt hogy be sem engedtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!