Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mikor "pofátlan"...

Szerintetek mikor "pofátlan" egy védőnő?

Figyelt kérdés
Meséljetek konkrét esetet, ami veletek történt.
2011. szept. 17. 08:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem hallottam még pofátlanról.
2011. szept. 17. 08:39
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
Számomra pofátlanság, ha csak úgy becsenget, és előtte nem szól, hogy jön.
2011. szept. 17. 08:43
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Pofátlannak annyira nem nevezném,de én annyira nem vagyok elszállva az enyémtől.

A terhességem elején valami papír nála maradt. Másnap bementem érte a kórház. Akkor említette meg,hogy este be akarta dobni, mert akkor legalább szét is nézett volna nálunk, de végül is nem ért oda. Hát azért kerekedett a szemem,hogy ez így megy. Bejelentkezés nélkül beállítani valahova,akivel még csak egyszer találkoztam!

Most meg ismét mentem hozzá "ellenőrzésre",meg beíratni a kiskönyvembe egy-két eredményt. Nem mért vérnyomást, nem nézett vizeletet és súlyt. Sőt utána kiderült,hogy nem is írt be minden eredményt a könyvembe. A kolleganője meg utána engem vont kérdőre,hogy miért nincs beírva a súly,vérnyomás stb. Mondtam,hogy nekem nem csinálta meg ezeket legutóbb!

2011. szept. 17. 08:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

hhmm nekem nem tetszett így lemondtam

3ik gyereknél amúgy sem tud újat mondani :-)))

nem volt pofátlan csak nekem nem volt szimpi

2011. szept. 17. 09:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Valakihez jár bejelentésre a védőnő? Mert nekünk eddig kettő volt, mindkettő meglepiszerűen jött látogatni.
2011. szept. 17. 09:13
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig szól előtte 2-3 nappal a mostani is meg a régi is...soha nem jött váratlanul!!!!
2011. szept. 17. 09:15
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor először kijött hozzánk, 5 hónapos terhes voltam, és éppen költöztünk, egyik kerületből a másikba, ezért másnaptól már nem ő volt a védőnőm. Ezt el is mondtam neki, ennek ellenére, kijött környezettanulményt készíteni (minek???? ha eladtuk a lakást, és éppen költöztünk), és odajött, a legnagyobb kupi közepébe, hordták az emberek a bútorokat, stb. És lkezdett kérdezgetni, hogy mennyi a fizetésünk, van-e hitelünk, mennyit költünk nyaralásra.

Komolyan mondom, azt hittem az ablakon vágom ki. Szerencsére ahová költöztünk, egy tündér a védőnő, nagyon kedves, nagyon segítőkész, és azzal foglalkozik, ami a dolga (a babával).

2011. szept. 17. 09:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
A miénk mindig akkor jött, amikor nem voltunk otthon. De egyébként 2-3x jött, mióta a lányom él, szóval nem viszi túlzásba.. Már 3 éves lesz a lányom, utoljára 2 éves státuszon láttam a rendelőbe. Nem pofátlan, csak nemtörődöm stílusú.
2011. szept. 17. 10:10
 9/21 anonim ***** válasza:
29%
Én védőnőm se jelenti be ha jön,de szerintem nem is kell.Mert alap hogy rend van a lakásba és hát az a dolga hogy ellenőríze a körülményeket ami csak akkor az igazi ha meglepiből teszi,ha váratlan.Enyém sose pofátlan igaz "idős"már még a párom védőnénije is ő volt az enyém meg a kollégája:) de ez van.Én szeretem mert egy nagyon jószívű segítőkész.Igaz a 2.bab de tudd újat mondani mert az első kisfiú a pici meg lány és hát történt azóta sok változás pedig csak 5 éves a nagy.
2011. szept. 17. 10:12
 10/21 anonim ***** válasza:
87%

.Mert alap hogy rend van a lakásba és hát az a dolga hogy ellenőríze a körülményeket ami csak akkor az igazi ha meglepiből teszi,ha váratlan!

Mondjuk egy 3-4 hetes újszülöttel egy 120 nm-es házban alap,hogy rend van???

Hát akkor én baromira rendetlen vagyok!

Bár hozzánk a barátok sem állítanak be úgy,hogy legalább egy órával előtte ne csörögnének ránk.

Ahogy én is vagyok annyira jól nevelt,hogy sehova sem állítok be váratlanul.

2011. szept. 17. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!