Normális ez a védőnő?
nekem ugyanez volt a problémám a védőnőmmel, hiába kértem hogy szóljon előre ide, mindig beállított mintha valami putris cigányok lennénk, akiket mindig váratlanul kell ellenőrizni.
Épp a 2. babámmal voltam bent a kórházban, akkor született, amikor egyszer csak beállított hozzánk, a férjem volt itthon és ilyen szöveggel indított: "tudom hogy itthon van a kisbaba, jöttem megnézni..." hangsúlyozom, még bent voltunk a kórházban... erre írtam neki egy smst, hogy vegyen vissza vagy töltse ki a papírt, amit alá kell írnom, hogy a védőnői hozzáállás miatt nem kérem a védőnői szolgáltatást. Ugyanis ez nem kötelező...
amióta megkapta ezt az sms-t, mindig szól előre, végre megtanulta használni a kérem és köszönöm szavakat is...
szóval tudd kérdező, hogy nem vagy köteles kitenni magadat zaklatásnak, az ÁNTSZ-nél nyugodtan jelentsd be a problémádat!
12:12-es: Ki kérte hogy telefonálgasson??? Nincs neki határidő naplója amibe beírja a szülővel egyeztetve, hogy pl. december 29én 10 órakor megy megnézni egy babát???
Nekem is ezzel a telefonköltséggel jött a védőnőm, de azért mert neki luxus egy sms-t kifizetni, azért senkit sem zaklathat kedvére.
Jé én csak itt ámulok. A mi védőnőnk eddig összesen háromszor volt nálunk, ebből egy még a gyerek születése előtt. Már két éves. :)
Mondjuk mi havonta mentünk sokáig a dokihoz, ahol ő is ott volt, és tudtunk beszélgetni, megnézte a babát.
Mondjuk nekem nem hiányzott, hogy jöjjön többet. Ha valami érdekelt, felhívtam. Mindig kedves volt.
(A szomszédba havonta járt, amin én meglepődtem, amikor kiderült, de az az anyuka jobban is igényelte. Szerintem végül is jól csinálta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!