Normális ez a védőnő?
A mi védőnőnk is bunkó, és a körzeti gyerekorvosunk igazi tajgai gyökér... elvárták volna, hogy a 2 kilós, koraszülött gyerekemet, miután 2,5 hónap után kiadták a kórházból, egyenesen a gyerekrendelésre vigyem az sztk-ba...
még abban az órában gyerekorvost váltottam, másik kerületbe is mentem, csak békén hagyjanak.
A védőnőnk agyatlan vén tehén, csak hülyeségeket beszél. Rendszeresen meglepiként jött eddig, utoljára augusztusban sikerült itthon találnia. Már rutinosan fogadtam, nem tudott beparáztatni, pedig igyekezett rendesen. A18 hós lányom gyönyörű bukfencet csinált neki az ágyon, mind a 20 szavas szókincsét előadta neki, tapsolt, táncolt, erre az a tollas jószág azt kérdezi, hogy állunk a szobatisztasággal és felismeri-e az állatokat a könyvben ? Nem értette a humoromat, amikor fogcsikorgatva mosolyogtam és mondtam neki, hogy nem bilizünk,a wc-re járunk, lehúzza maga után és közben weöres sándor verset szaval...
és a legrosszabb az egészben az, hogy az a védőnő, akivel 15 éve együtt kutyáztunk, szuper aranyos ember és a lányom imádja, a szomszéd utcából már nem jöhet el idáig :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!