Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ez a védőnő?

Normális ez a védőnő?

Figyelt kérdés
Múltkor mondtam neki, hogy szóljon mielőtt jön. Nem szólt most sem, csak ideállított. Ha a kisfiamat nem veszi észre, akkor be nem engedem4 Gyűlölöm. :S
2010. dec. 22. 10:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
ha mindenkit felhívna, a fele munkaidejét telefonálással töltené. Nincs titkárnője, se kerete erre. Ugye nem mindenki vezsi fel, hívni kellene többször, másrészt mindig lenne, akivel megbeszélte, mégse várták, újrahívni stb...másrészt van ahol jobb, ha nem várják, így igazabb a kép, jobban tud segíteni.
2010. dec. 22. 20:27
 22/27 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk nagyon rendes a védőnőnk. Mindig szól előre, hogy mikor jön. Még soha nem jött bejelentkezés nélkül. Igaz be se jutna, mert nincs kapucsengőnk. Az első gyerekemnél sűrűbben jött, a másodiknál már sokkal ritkábban. Azt mondta, jól boldogulok. Kedves és segítőkész.
2010. dec. 22. 20:36
 23/27 anonim ***** válasza:
32%
Hozzánk kétszer jött a védőnő bejelentés nélkül, utána leszokott róla. Az egyik alkalommal épp léptünk ki a lakásból, kérte, hogy menjünk vissza, mert így meg úgy. Mondtam neki, hogy nem megyünk, mert lekéssük a buszt, jöjjön vissza akkor, amikor itthon leszünk, de a legegyszerűbb az lenne, ha megkérdezné, hogy mikor érünk rá. Második alkalommal nem is voltunk otthon, hagyott nekem egy cetlit a postaládámban, hogy keresett, de nem voltunk itt (milyen meglepő). Utána megunta, hogy hiába jön, inkább felhívott, illetve a látogatásai alkalmával szépen elővette a naptárját, és beírta, mikor jön, én is beírtam a sajátomba, és nem volt belőle gond.
2010. dec. 22. 21:02
 24/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is hasonlót szeretnék!
2010. dec. 22. 22:34
 25/27 anonim ***** válasza:
19%
ki az a bunkó, aki lepontozza azt, aki nem bírja hogy hívatlanul beállít a védőnő?
2010. dec. 22. 22:58
 26/27 anonim ***** válasza:
26%

A mi védőnőnk is bunkó, és a körzeti gyerekorvosunk igazi tajgai gyökér... elvárták volna, hogy a 2 kilós, koraszülött gyerekemet, miután 2,5 hónap után kiadták a kórházból, egyenesen a gyerekrendelésre vigyem az sztk-ba...

még abban az órában gyerekorvost váltottam, másik kerületbe is mentem, csak békén hagyjanak.

A védőnőnk agyatlan vén tehén, csak hülyeségeket beszél. Rendszeresen meglepiként jött eddig, utoljára augusztusban sikerült itthon találnia. Már rutinosan fogadtam, nem tudott beparáztatni, pedig igyekezett rendesen. A18 hós lányom gyönyörű bukfencet csinált neki az ágyon, mind a 20 szavas szókincsét előadta neki, tapsolt, táncolt, erre az a tollas jószág azt kérdezi, hogy állunk a szobatisztasággal és felismeri-e az állatokat a könyvben ? Nem értette a humoromat, amikor fogcsikorgatva mosolyogtam és mondtam neki, hogy nem bilizünk,a wc-re járunk, lehúzza maga után és közben weöres sándor verset szaval...

és a legrosszabb az egészben az, hogy az a védőnő, akivel 15 éve együtt kutyáztunk, szuper aranyos ember és a lányom imádja, a szomszéd utcából már nem jöhet el idáig :(

2010. dec. 22. 23:09
 27/27 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam felpontozgatni sem, meg lepontozgatni sem, csak elolvasom, amiket írnak nekem válaszban.
2010. dec. 23. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!