Védőnő jön szerintem ma, akkor ne is menjünk sétálni? nem szokott szólni mielőtt jön. Többi lenn
most 2hónapos a babám, teljesen egészséges, de a védőnő szerint még nem lehet kivinni sétálni.
mivel mi falun lakunk, kb senkivel nem találkozunk a séta során, így bacikat se kaphat el, ilyen jó időben kiszoktunk menni sétálni:Ö
már nagyon irritál hogy szerinte semmit nem lehet csinálni a babával..
2 hónapos babát nem lehet kivinni???!!! Mi???
Normális a védőnőd? 2 hetes kortól simán ki lehet vinni. Csak ködben nem tanácsos.
A védőnőd nem normális, már bocsi!
Én nem foglalkoznék vele, hogy jön, főleg, hogy előtte nem szól. Tehát elvileg nem is tudsz róla. :)
Első a gyerek, és ha jó idő van, akkor séta!!!
Nincs igaza a védőnődnek, nyugodtan ki lehet vinni sétálni a babát, sőt, mi kórház után már kivittük télen, a gyerekorvos is ajánlotta.
Az, hogy bejelntés nélkül jön, az ő baja, mivel nem lehettek egész nap otthon csak rá várva. Próbáld rászoktatni az időpontos érkezésre, különben nem lesz túl kényelmes mikndig rá várni.
Mi az hogy nem szabad kivinni?KIKELL VINNI!
Az én kisfiam április elején született és már 1 hetesen kint voltam vele napi 30 percet.
2hónapos babával nem lehet kimenni???? Akkor az egy hónapos fejlettségire hogyan mentetek? Nem komplett a védőnő. 2hétig nem lehet kivinni a kicsiket, csak fokozatosan szoktatni ablaknál, csak szoktatva, meg nagyon hideg meg szmogos időben, illetve a 40fokban(de az nyár)
6hetes kicsivel tegnap reggelre mentünk kórházba(nyelvfék, semmi komoly) gyalog pár perc tőlünk, 7:45kor indultunk és délután 2körül estünk haza, addig kint csavarogtunk... 8:50kor jöttünk el a kórházból:) olyan jót aludt. A nagy 5napos volt amikor leléptünk otthonról 2órára(igaz kellemesen jó idő volt, nyár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!