AKik szintén baba mellett tanulnak: hogy bírjátok?
Szintén zenész. :)))
Jogi szakvizsgára. (C-re, amit hülye fejjel a végére hagytam). Kislányom is szokott éjjel kelni, ráadásul mostanában egyre korábban ébred (ma hétkor, én meg ki se láttam a fejemből, mert fél kettő körül feküdtem le).
Napközben tudok kicsit tanulni, kb egy órát, és este, ha lefektettem kb. 2-3 órát, jobb esetben négyet. De olyankor már összemászik előttem a papíron a betű. Mondjuk Téged se irigyellek, ahogy leírtad, neked is kell bőven logisztikázni. Nem tudsz egy kicsit hosszabb időt anyósodéknál tölteni a picikkel, hogy amíg felügyelnek rájuk, te stikában át tudnál menni egy másik szobába tanulni? Egyébként Te melyik részből mész?
pár hónap múlva államvizsgázok, a fiam 13 hónapos. Anyósom vagy anyám vigyáz rá, ha órára járok. Ha anyósom vigyáz rá, akkor meg is sétáltatja.
Hogy tanulok?
- míg a kicsi alszik délben
- miután letettem este
- ha vizsgám van, akkor kb. éjjel 2-ig tanulok és reggel 6-7 körül kelek és tanulok tovább
- buszon, villamoson, míg megyek az egyetemre.
Hátránya a kicsire nézve, hogy nem túl jó időben nem viszem sétálni, így időt spórolok a házimunkára. Volt, hogy úgy mentünk sétálni, hogy éppen alvásidőre esett, leültünk egy parkban, a kicsi aludt a kocsiban, én meg tanultam a padon. Ha sürget az idő, akkor is szoktam tanulni, ha messzire megyünk kocsival (pl. minden szombaton járunk babaúszásra 80 km-re, így a kocsiban szoktam olvasni, kötni, stb.)
Szia!
A szintén zenész vagyok, csak érdeklődni szeretnék, sikerült a vizsga? Vagy még nem vagy túl rajta? Nekem sikerült... nem volt könnyű, de megvan! :) Drukkolok (drukkoltam) Neked!
Hali!
Gratulálok! Épp ma voltam, és nekem is sikerült :)
Na, akkor most jól vállon veregethetjük magunkat :)
Egyébként a végén már nem érdekelt, csak túllegyek rajta!
Örülök, h neked is sikerült, épp a napokban gondoltam, vajon mi lehet veled! Minden jót neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!