Mikor tanulnak meg beszélni a babák? Fiam 1 éves, de sajna még semmit nem beszél, csa max. Annyit hogy mama, papa, baba, ja meg kiabál, meg vmit halandzsázik.
20 hónaposan kezdte el és azóta be nem áll a szája
jövőhéten 2 éves lesz..
1 éves és még nem beszél?? Az jár elöl nagyon aki ekkor már érthetően beszél. Legtöbb baba pár szót tud csak. Az még igencsak arrébb van,hogy megértsed mit is akar.
Elhiszem hogy már várod:)
Nekem a fiam extra későn kezdett beszélni, 2és fél éves volt, addig még értelmes szavakat se mondott.
A lányom 1 éves szavakat mond, ismétel, vau , baba, mama, am (alma) háp pő (cipő) és ennyi.
2,5 évesnél sem kell aggódni,ha hangok jönnek ki a torkán! :)
A férjem 3 évesen kezdett beszélni!A doki szerint miden rendben volt!Szóval nem szervi dolgok miatt volt ez!Nem csináltak vele semmit!
A lányom 13 hós!De ő még a babát sem úgy mondja, hogy az a baba!
Viszont az első szava az volt, hogy ADIDE!Ha adni akart valamit azt mondte TE TE TE "tessék"
Most mindenre azt mondja KEl KEL EZ a Kell
ÉS azt mondja CICI ha szopizni akar!
ÉS a TA az a hinta!Imádja!
De ezeket csak én értem!Meg az apja!A nem-nél,meg az egész felső testét rázza! :)
Szóval 13 hósan sem "beszél" De az így van rendjén!Pedig én is szeretném már, mert egész nap csak azt hallom KE KE KE KE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!