Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit érzel, mikor ránézel...

Mit érzel, mikor ránézel szundító gyermekedre?

Figyelt kérdés

Mire gondolsz,mikor sokadjára sem érti hogy valamit nem szabad?Mikor szakad a cérna,mit teszel?

Kíváncsi vagyok,ki hogy éli meg,milyen gondolatokkal a jót,illetve a rosszat.

2011. febr. 28. 10:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt,hogy egy angyalka....aztán felébred és egyből ördög lesz belőle.De így imádom!:-)
2011. febr. 28. 10:14
 2/21 A kérdező kommentje:

Köszi.

Valami ilyesmi játszódik le bennem is.:)

2011. febr. 28. 10:16
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolok végre van 10 perc pihenőidőm!!!
2011. febr. 28. 10:20
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor alszanak: ilyenkor a legaranyosabbak,

mikor rosszalkodnak: eleinte még csak azzal nyugtatom magam, hogy csak gyerekek, ki kell próbálniuk magukat,

amikor szakad a cérna: hogy én ezt mivel érdemlem ki, amikor a feneküket is kinyalom?

2011. febr. 28. 10:26
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Amikor alszik:A leggyönyörűbb baba a világon,és nagyon boldog vagyok...

Amikor rosszalkodik:Nincs még egy ilyen rossz gyerek a világon, de mért pont az enyém a legrosszabb?????

Elszakad a cérna:Legyen már ebédidő után(vagy este)hogy lefektethessem aludni, mert 10 perc, és szétrobbanok!!!

2011. febr. 28. 10:38
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Összességében nem egy rossz gyerek egyik sem. A nagy 5 hónap múlva 3 éves lesz...Ő inkább mára már akaratos. De ha tetszik, ha nem; azért nem engedek meg neki akármit. Lehet hisztizni, de mikor már elunom akkor a szobájába zavarom, hogy ott sírhat, mert nem vagyok ilyen hisztis gyerekre kíváncsi. Ha befejezte a hisztit kijöhet. Szétrámolós, és feleselős most már...De szerintem melyik 3 év körüli gyerek nem az...Ha alszik, egy kis angyal. Imádni való akkor is. Sose felejtem el amikor megszületett. Mindig az jut az eszembe, és az, hogy (némi elfogultságból) milyen jóvágású kis pasi..:)

Az öccse, is egy mosolybomba. Most 9 hónapos, vigyorog mindenkire. Egy rossz szavam nem lehet, mert eszik alszik egész nap még mindig 3x alszik napközben. Az éjszakát meg átalussza este 8 -tól, reggel 8-ig...Szóval, imádom őket. A kicsinél az jut eszembe, amikor végre hazahozhattam 15 nap után a kórházból, és végre együtt lehetett a család. Sosem akarom többet "elveszíteni", és nem akarom elengedni... Mindig vigyázni akarok rá. Persze, félre ne értse senki, nem vagyok betegesen hipochonder, nem kiáltok egy tüsszentés után orvosért..:)Egyszóval imádom a fiaimat, akkor is ha ébren vannak, akkor is ha alszanak.

2011. febr. 28. 10:39
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
elolvadok, hogy hogy lehet ilyen édes! mint egy kis mókuska (ha horkol, akkor kismalac).
2011. febr. 28. 10:43
 8/21 anonim ***** válasza:
Végre elaludt! :) Amúgy akkor imádom a legjobban, megpuszilom és hagyom had aludjon a kis drágám.
2011. febr. 28. 10:44
 9/21 anonim ***** válasza:

éjjel ha a kiságyban alszik: imádom, de jó, hogy egy szobában vagyok vele, de kár hogy nem vettem magamhoz az ágyba, örülök, hogy szépen mélyen alszik.

hajnalban kora reggel, ha már nem bírtam ki és a hajnali szopi után magamhoz vettem a kiságyba: de jó, hogy itt alszik mellettem, elönt a boldogság, hogy az arcomba liheg, na de egyben kitúr!!! na most milyen pózban aludjak reggelig ezen a 10 cm-en?? :)

ha nappal valami csoda folytán elaludt: éljen éljen nappal is alszik :)

ha szakad a cérna én is azt érzem, hogy kinyalom még a fenekét is és nem értem miért ilyen mégis :) ilyenkor veszek egy pár jó mély levegőt.

2011. febr. 28. 11:07
 10/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy IMÁDOM!!! :) és egy Tünemény - már 2,5 éves, de még mindig nem tudtam betelni vele :)
2011. febr. 28. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!