Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit érzel, mikor (másfél...

Mit érzel, mikor (másfél éves) gyermekedre nézel?

Figyelt kérdés

Kisfiú vagy kislány? :-)

Milyen gondolataid támadnak, mikor ránézel és elmélázol,mit érzel?

2009. aug. 12. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Bar az enyem (kisfiu), meg nincs masfel eves, csupan 8 honapos, de en az elso pillanattol azt erzem, hogy kozhely ide vagy oda, tenyleg O az eletem ertelme, annyira szeretem, hogy szavakba sem lehet onteni, ilyen erzes nincs megegy, tenyleg barmit, de barmit megtennek erte.

aztan, van, hogy nezem, es hihetetlen, hogy ez a gyonyoru kisfiu az enyem!!!

es aggodalom, feltes, ami azt hiszem mar vegigkiseri az eletemet!

van, hogy majd elsirom magam, ha hozzambujik, puszit ad( mar tud, olyan draga),

tenyleg elmondhatatlan, a legszebb, legmelyebb, legigazabb, legonzetlenebb szeretet amit erzek, ha ranezek!

:)

2009. aug. 12. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztottad velem ezeket a bensőséges gondolatokat! :-)

Én is arra gondoltam már a terhesség alatt is, hogy húha, ha megszületik, már ő lesz a legfontosabb, a világ közepe -ez akkor még elképzelhetetlennek tűnt-.

Hasonlóképpen érzek én is, ha ránézek. Egyrészt mérhetetlen büszkeség tölt el, és úgy érzem, értelmet adtam az életemnek, igazi értelmet azzal, hogy gyermeket vállaltam.Amellett a sok szeretet mellett ami elönti ilyenkor a szívem, csodás érzés azt látni, hogy ez-az hasonlít benne valamelyik szülőmre, vagy a páromra.

Hát igen, a puszi, az már neki is megy, és nagyon tud huncutkodni, olyankor ragyognak a szemei, szinte rámvillantja tekintetét, és rázza a fejét, hogy elfogyott a puszi...:-)Ezek a fiúk...:-)

2009. aug. 12. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

kisfiú.most múlt másfél

alszik-én meg csak nézem-aztán hivom apát is.aki azt mondja-olyan gyönyörű gyereket szültél nekem.

azt ,h napról napra jobban szeretem

azt,h igérem,mindent megadok neki,ami csak erőmből telik

azt,h hálát adok,h Ő van-és egészséges

azt,h milyen örömet okozott a családnak

azt,h valaki tovább viszi a nevet

azt,h ha ránézek -elfelejtek minden rosszat

azt,h ha megölel-és megpuszil,kicsordul a könnyem

azt hogy nagyon SZERETEM

2009. aug. 13. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!